Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ποινική και πειθαρχική δίωξη σε βάρος δύο υπαλλήλων Σκάνδαλο: Απίστευτη κομπίνα με το πρωτόκολλο του Δήμου Μαραθώνα

Ο νέος δήμαρχος, Ηλίας Ψινάκης

Πώς δύο υπάλληλοι «καπάρωναν» αριθμούς πρωτοκόλλου, για άσχετους λόγους, ώστε απλά να... υπάρχουν σε περίπτωση που θα έπρεπε κάποιες παρανομίες να καλυφθούν άμεσα. «Οσμή σκανδάλου» στο Δήμο Μαραθώνα. με τους άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Νέας Μάκρης να ερευνούν από νωρίς το πρωί το Δημαρχείο Μαραθώνα. 
Σύμφωνα με non paper του Δήμου, όπως αποκάλυψαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του νέου Δημάρχου Ηλία Ψινάκη, που εδώ και μία εβδομάδα κάνουν «φύλλο και φτερό» τις υπηρεσίες του Δήμου, δύο υπάλληλοι...
που υπηρετούν μάλιστα σε νευραλγικές θέσεις είχαν στήσει απίστευτη κομπίνα με το πρωτόκολλο του Δήμου, ώστε να «κρατούν» ανοικτούς αριθμούς πρωτοκόλλων, που τους χρησιμοποιούσαν για να δικαιολογούν αποφάσεις κι εντολές, ενδεχομένως και παραστατικά και τιμολόγια,  στην περίπτωση που αυτά δεν είχαν περάσει από καμία υπηρεσία και ήταν παράνομα.
Οι δύο υπάλληλοι, εναντίον των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη τόσο η ποινική όσο και η πειθαρχική τους δίωξη, χρησιμοποιούσαν τα ψευδώνυμα «Γιώργος Ονειροπαρμένος» και «Μαρία Φαντασμένη» και μέσω αυτών των... ευφάνταστων ονομάτων, «καπάρωναν» αριθμούς πρωτοκόλλου, για άσχετους λόγους, ώστε απλά να... υπάρχουν σε περίπτωση που θα έπρεπε κάποιες παρανομίες να καλυφθούν άμεσα. 
Την ίδια ώρα, σήμερα στις 18:30 το απόγευμα, ο Ηλίας Ψινάκης θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ , ώστε να καταθέσει μετά την αποκάλυψη που έκανε στον ίδιο υπάλληλος του Δήμου, ο οποίος υποστηρίζει ότι μία μέρα πριν την ορκωμοσία του Ψινάκη, αφαιρέθηκαν και σβήστηκαν έγγραφα από τους υπολογιστές της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive