Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ορκωμοσία με ΜΑΤ στην Αθήνα λόγω Χ.Α.. Δηλώσεις Κασιδιάρη, Παναγιώταρου. Πολλές φώτο

Ορκωμοσία με ΜΑΤ στην ΑθήναΑυξημένα μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η Αστυνομία εν όψει της τελετής ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου στην Αθήνα, η οποία διεξάγεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Μεταξύ των δημοτικών συμβούλων που θα ορκιστούν, είναι ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και η κόρη του επίσης προφυλακισμένου αρχηγού της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία. Ήδη στην Τεχνόπολη έχουν συγκεντρωθεί υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα και κρατούν ελληνικές σημαίες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε στο σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία περί τις 16.00 συνοδευόμενος από αστυνομικούς και κατά την είσοδό του δήλωσε:...
«Θέλαμε να τους βάλουμε πρώτοι φυλακή αλλά μας πρόλαβαν εκείνοι».
Μικροένταση σημειώθηκε όταν ο Ηλίας Παναγιώταρος μετέβη στην Τεχνόπολη προκειμένου να παραστεί στην τελετή, ωστόσο δεν του επετράπη η είσοδος, καθώς το όνομά του δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα των προσκεκλημένων.
Αντιφασιστικές οργανώσεις σχεδιάζουν συγκεντρώσεις στον χώρο που θα γίνει η τελετή. Αντισυγκέντρωση πραγματοποιούν αυτή την ώρα δεκάδες μέλη αριστερών και αντιφασιστικών οργανώσεων στο σημείο κοντά στην Ιερά Οδό.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive