Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΗΠΑ. ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΤΑΓΟ...! ! !

Ή Οικονομική Αστυνομία των ΗΠΑ έπεσε πάνω σε "μνημονιακό χρήμα" Ελλήνων πολιτικών!!
Πυρηνική βόμβα στην ελληνική πολιτική ζωή από την Οικονομική Αστυνομία των ΗΠΑ!
Οι Αμερικανοί επιθεωρητές που χτένιζαν υπεράκτιες εταιρείες σε Καραϊβική, Κύπρο και Παναμά έπεσαν πάνω σε μυθικά ποσά που αφορούν σε  δωροδοκία Ελλήνων πολιτικών. Πρόκειται για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που αφορούν σε "μνημονιακό χρήμα" μια και τα ποσά κατεβλήθησαν στην περίοδο 2010-2014.
Μάλιστα σε έναν από τους λογαριασμούς κατατέθηκαν ιλιγγιώδη ποσά πολύ πρόσφατα!!!...Την αποκάλυψη έκανε σε συνομιλητές του ανταποκριτής μεγάλης ευρωπαϊκής εφημερίδας στην Ουάσινγκτον.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο τα ντοκουμέντα που περιλαμβάνουν ονόματα "συγγενικών" και "φιλικών" προσώπων των πολιτικών μας θα προκαλέσουν πάταγο στον εγχώριο πολιτικό χάρτη.
Τα στοιχεία βρίσκονται στα χέρια των Αμερικανών δημοσιογράφων ενώ οι Αρχές των ΗΠΑ ετοιμάζονται να τσιμπήσουν για φοροδιαφυγή τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης μια και εμπλέκονται και αμερικανικές εταιρείες.
Μιλάμε για δωροδοκίες που θα προκαλέσουν πάταγο και θα εξηγήσουν τα ανεξήγητα της πολιτικής μας ζωής.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες οι Αμερικανοί έχουν καλέσει Έλληνες αξιωματούχους στις ΗΠΑ αλλά οι τελευταίοι με διάφορα προσκόμματα αρνούνται να ταξιδέψουν.
Το επόμενο στάδιο είναι να τους πάρουν από δω νύχτα και σηκωτούς...
Αναμένουμε με αγωνία την καταιγίδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive