Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Σφαγείς κορμιών και εκδορείς ψυχών. Αρθρο του *Ζήφια Ελευθερίου



*Συνταξιούχου  πρώην  Ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης & νυν
υπό την υποτέλεια του Γερμανικού Υπουργείου Δικαιοσύνης
Αγαπητοί μου, συνδαιτυμόνες,
Από δω και πέρα πλέον δεν θα πρέπει να μιλάμε για τους άθλιους ηγετίσκους της Νέας Δικτατορίας (N.Δ) που συνεπικουρείται με τους σοσια ληστές .της κατοχικής μας χώρας, στην πλήρη διάλυση δυστυχώς της πατρίδας μας, οι οποίοι πλέον με τα ακατάσχετα ψέματα  τους, που αντικατοπτρίζονται μέσα από τις γκριμάτσες των στυγνών προσώπων τους, που τους προβάλλουν τα καθεστωτικά κανάλια, κρύβουν τις θανατηφόρες σκέψεις τους, αν και γνωρίζουν ότι  το «σκήνωμα» της Ελλάδας είναι βαλσαμωμένο και ευρίσκεται προ πολλού σε κατάσταση αποσύνθεσης....
 

Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την χώρα μας, καθότι 
όλα, μα όλα τα περιουσιακά στοιχεία, εναέρια και επίγεια, οι πολιτικοί δοκησίσοφοι, τα παραχώρησαν έναντι «πινακίου φακής» στους κατακτητές, και θα πρέπει πλέον να τους αντιμετωπίζουμε, ως  σφαγείς κορμιών  και εκδορείς ψυχών, που οδήγησαν τον Ελληνικό λαό, με τις  άθλιες πολιτικές τους επιλογές, στην θανάτωση των επίγειων ονείρων και στην καταστροφή της  ύπαρξης του, των κατοίκων της κατοχικής Χώρας μας, καθότι  πλέον διαβιoί έναν οικονομικό πόλεμο με εχθρούς τους εγχώριους και αλλοδαπούς τοκογλύφους, με την αρωγή των παραδικαστικών κυκλωμάτων, δίχως δυστυχώς ημερομηνία λήξεως!!!! και όλα αυτά συντελούνται για την οικονομική τους ευδαιμονία.
Ολοι αυτοί οι δουλικοί θιασιώτες, οι οποίοι πανικόβλητοι τρέχουν να καταλάβουν πολιτικά αξιώματα, με τις εκάστοτε εθνοκτόνες αποφάσεις τους, οι κύριοι λοιπόν αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται ότι θα ηγηθούν για να σώσουν την δική μας πατρίδας, υποκρύπτουν επιμελώς  την προσωπική τους ευδαιμονία σε βάρος του χειμαζόμενου λαού, και έχουν συστήσει, εταιρεία δολοφόνων. Βρίθουν γύρω μας τα γεγονότα, και δεν οφελούν να τα παραθέσω, ελλείψει χώρου, ο καθένας μας όμως, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τις δολοφονίες του Ελληνικού Λαού, από τα τεκταινόμενα  γεγονότα, τα οποία αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Βέβαια, σε όλο αυτό το ορυμαγδό, έχουν τεράστια ευθύνη και οι παπάδες, ανεξαρτήτου βαθμίδας, οι οποίοι  αποδέχθηκαν δια μέσου του διαμελισμού «των ιματίων τους» την διάλυση του κοινωνικού ιστού, που αφορούσε την θρησκεία- την πατρίδα και την οικογένεια και  σιγοντάρουν οι κληρικοί, στην εφαρμογή των εθνοκτόνων αποφάσεων ομού  μετά  των εγχώριων εθελοτυφλούντων υπαλληλίσκων, υπέρ των ξένων συμφερόντων των κατοχικών δυνάμεων,  και γι αυτό πλέον έχουμε περιέλθει  σε ένα θανατηφόρο τέλμα,  σ ένα δρόμο δίχως επιστροφή!!!!

Ο τίτλος του άρθρου, δεν αποτελεί έκφραση κενή, αλλά δυστυχώς, είναι μια  απτή πραγματικότητα και  οι συνάνθρωποι μας, διακατεχόμενοι  από  την οικονομική ένδεια και μη αντέχοντας την ψυχολογική πίεση, άλλοι αυτοκτονούν και άλλοι ευρίσκονται μόνιμα με ψυχολογικές διαταραχές, καταπίνοντας, αντικαταθλιπτικά φάρμακα!!! Καθότι πλέον τους έχει κυριεύσει το συναίσθημα της απόγνωσης πριν από το τελειωτικό κτύπημα που είναι οι μηδαμινές έως ανύπαρκτες πλέον αντοχές του σε οποιοδήποτε επίπεδο (σωματικό-ψυχολογικό-συναισθηματικό) και αιτία όλων αυτών των δεινών είναι οι πολιτικάντηδες της ρεμούλας.

 Δεν είναι δυνατόν,  ύστερα από πολύχρονη  οικονομική αφαίμαξη, να θέλουν να κατα-σπαράξουν, οι ύαινες της διαπλοκής, το απολύτως τίποτα από την σάρκα του ξεγυμνωμένου κορμιού, που το κτυπάνε οι θύελλες της οικονομικής κρίσης των καταδυναστευμένων πολιτών.
Δεν υπάρχει κατοχικός πολίτης  μέρα -νύκτα που να μην ωρύεται για την καταλήστευση των χρημάτων του, για την καταρράκωση της αξιοπρέπειάς του, για την εξαθλίωση της προσωπικότητας του, και γενικά για την  κατάρρευση της  ψυχοσωματικής του οντότητας,  και για όλα αυτά, αποκλειστικοί υπεύθυνοι είναι οι τσαρλατάνοι πολιτικοί κανίβαλοι, οι οποίοι επιζητούν πολιτειακή ανωμαλία για να πουν και πάλι οι κενόσοφοι ότι «δεν φταίμε εμείς...» και με διθυράμβους θα κραυγάζουν και  θα επαίρονται ότι είναι οι  ηγήτορες του δύσμοιρου  Εθνους.

   Δεινά αμέτρητα και δυσβάστακτα έχουν ακρωτηριάσει τον ψυχικό εσωτερικό κόσμο των συνανθρώπων, της κατοχικής πατρίδας μας και τον μεταμόρφωσαν σε ψυχικό ράκος,  έρμαιο των οδυνηρών καταστάσεων, με αποτέλεσμα  σε όλη την διαδρομή της ύπαρξης του, να τρικλίζει παρέα με την σκιά του, δίχως οικονομικά ερείσματα που να είναι ικανά να αναστηλώσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπειά  του και δίχως οικονομικά υποστυλώματα, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η στοιχειώδης διαβίωση του.   

Σκοπός των πολιτικών σούργελων, είναι να καταστήσουν τους  ημιθανείς πολίτες, αιχμάλωτους και ευάλωτους ένεκα της οικονομικής απραξίας τους, μέχρι την πλήρη ψυχοσωματική καταστροφή για να μην έχουν δυνάμεις, οι δύσμοιροι πολίτες να ξεσηκωθούν και να αντισταθούν από την λήθαργο της υποτιθέμενης ανύπαρκτης ελπίδας, με τον φόβο, μήπως χάσουν οι δήμιοι δυνάστες μας, τις επαγγελματικές εγκληματικές κερδοφόρες επιχειρήσεις τους, που επιδίδονται και εκδίδονται σαν  πόρνες, στον άθλιο πολιτικό τους στίβο, με τον φόβο μήπως και  απαγκιστρωθούν, από τα χρυσοφόρα έδρανα του κοινοβουλίου. 

Δεν  πρέπει να  απατόμαστε ότι κατά την  υποτιθέμενη  ψηφοφορία για την εκλογή του υποτιθεμένου  προέδρου , δεν θα είναι για το συμφέρον της Χώρας, όπως έξαλλα θα ωρύονται και πάλι, αλλά για το αποκλειστικό οικονομικό  συμφέρω των πολιτικών τσαρλατάνων!!!

Τα κοράκια της εξουσίας βαράνε τα νταούλια της ανύπαρκτης συνεχόμενης  ανερχό-μενης ανάπτυξης!!!! Και οι  δουλοπάροικοι, χορεύουν, μες στην τρελή χαρά, τον χορό του  Ζαλόγγου,   «τραγουδώντας»  το «επινίκιο» άσμα, συγνώμη, για το λάθος , ήθελα να πω, το επικήδειο άσμα  της αθλιότητας  «. Έχε γεια καημένε κόσμε έχε γεια γλυκιά ζωή  κι εσύ δύστυχη πατρίδα  έχε γεια παντοτινή.», και ένας - ένας να πέφτει στον γκρεμό της οικονομικής εξαθλίωσης με αποτέλεσμα να  έχουν αυτοχειριασθεί  δυστυχώς πάνω από 7.000 συμπολίτες μας, δίχως να υπάρχει καμία τιμωρία  για τους εγκληματίες της πολιτικής σκακιέρας, για τους εγκληματίες του Ελληνικού Κοινοβίου, που συνετέλεσαν στην  πλήρη καταστροφή του κατοχικού μας Έθνους. 

Τα πολιτικά αρπακτικά όρνεα, τα οποία συνεπικουρούνται από την μη ανεξάρτητη - ανερυθρίαστη δικαστική εξουσία, βρίσκονται  σε παραισθησιακούς παροξυσμούς, έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και με ντελίριο σκέψεων και κρίσεων, που στροβιλίζει στο αρρωστημένο μυαλό των τσαρλατάνων πολιτικών κηφήνων, μεθοδεύουν, αν είναι δυνατόν, να βάλουν ατελείωτους φόρους επί των φόρων, στις υποτιθέμενες υπαρκτές και μη κατοικίες με τρομερή πρόκληση, απροκάλυπτα να ζητάνε  την κεφαλή   επί πίνακι, με την λογική του ψυχοπα-θητικού, και να δηλώνουν οι εθνοκαταστροφείς «πληρώστε τώρα, έστω και λανθασμένα και μετά  θα γίνει συμψηφισμός»! Αν είναι δυνατόν!!!

Αναφέρομαι για την περίτεχνη επιχρυσωμένη ορολογία του νέου παράλογου φόρου, ΕΝΦΙΑ, (ενιαίος φόρος ακινήτων) . Δηλαδή, αγαπητοί μου συμπολίτες, είναι ο  ενφιαλτικός φόρος  του ενταφιασμού της υποτιθέμενης ανύπαρκτης μεσαίας τάξης που  οι ψυχο ανώμαλοι πολιτικοί δολοφόνοι,  έχουν τρελαθεί και  με ψευδή στοιχεία, θα πληρώνει εσαεί, ο λαουτζίκος  τον εν λόγω φόρο, που θα παγιωθεί και  κανονικά θα αφορά μίσθωμα στο ίδιο του το σπίτι, και τα υποτιθέμενα χρήματα του,  που θα εισπράττουν, θα τα παίρνουν οι  δανειστές!!!!

Διερωτώμαι αν αυτό θεωρείται αλητεία, κλεψιά, αλαζονεία, δολοπλοκία, αθλιότητα, κοροϊδία, .επαφίεμαι στο αναγνωστικό κοινό να το κατατάξει συνειδησιακά όπου θέλει ο καθένας.

Οι άθλιοι, δεν έχουν τον θεό τους, τους προτείνω και τους προκαλώ  να βάλουν και φόρο υπαρξιακό, που θα είναι συνάρτηση του βάρος μας με την επιφάνεια του χώρου που κατά-λαμβάνουμε και με την ποσότητα του αέρα που εισπνέουμε και εκπνέουμε!!! 

 Στην Χώρα της αθλιότητας, στην Χώρα των Ζουλού, στην Χώρα που ευνοείται η αλητεία , όλα είναι πιθανά!!!

Οι πολυεγκληματίες πολιτικοί, θέλουν να  ξεγελάσουν και πάλι, κατά τον προσφιλή τους τρόπο τον κατατρεγμένο  «κοσμάκη», θα τον «πουλήσουν» και πάλι, οι πολιτικοί αλητάμπουρες,  κατά την επικείμενη επίσκεψη τους,  στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, θα τον  παραμυθιάσουν και πάλι, άσχετα αν αυτά που θα εφεύρουν στο αρρωστημένό τους μυαλό, θα έχουν την έγκριση των κατοχικών  δυνάμεων ή μη, και με δακρύβρεχτες εκφράσεις παρηγοριάς  θα εκστομίζουν οι αιμοσταγείς πολιτικοί ολετήρες, που θα βγαίνουν από τα αμαρτωλά  εσώψυχά τους  και  θα «σκύψουν» δήθεν, με στοργή  στον εξαθλιωμένο πολίτη, που του ΄χουν συνθλίψει  την ψυχή, για να  του πουν και πάλι με λόγια της παρηγοριάς, όπως ότι «....η Τρόϊκα θα  φύγει,...»άσχετα αν μεταμορφωθεί και αντικατασταθεί με κάποια άλλη μορφή, ότι «.....αποφύγαμε την πτώχευση», άσχετα αν ο λαός έχει πτωχεύσει προ πολλού , «........ οι θυσίες του λαού πιάσανε τόπο.....(εκτός για τις θυσίες...... των πολιτικών ταγών που δεν γίνεται λόγος, μούγκα) άσχετα αν ο λαός θυσιάζεται καθημερινά  και ευρίσκεται σε πλήρη οικονομική αποσύνθεση, και μόνο  οι διοικούντες έχουν αυξήσει τα περιουσιακά τους στοιχεία, εκτός αν με την λέξη «θυσίες» εννοεί τους  αυτοχειριάζοντες , εδώ έχουν δίκαιο, προφανώς με την μείωση του πληθυσμού να εξεύρουν  το πολυπόθητο πλεόνασμα...«....., οι οικονομικοί δείκτες θα ευρίσκονται  σε άνοδο και θα βαδίσουμε  στην πλήρη ανάπτυξη!!!» άσχετα αν η ανεργία καλπάζει με τρελούς ρυθμούς , οι επιχειρήσεις έχουν κλείσει, και  το μόνο που επιτεύχθηκε ήταν η ευδοκίμηση της  εξαθλίωσης των πολιτών!!! Και δω πέτυχαν  μεγάλο άθλο και θα πρέπει να τους απονεμηθεί ο τίτλος του σφουγγοκωλάριου!!

Ετσι με όλες αυτές της δολοπλοκίες, τις μπουρδολογίες και με τις αερολογίες, ο ελληνικός λαός θα «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας!!! Απαλλάσσοντας, έτσι μόνο,  τους εαυτούς τους,  από την  αθλιότητα, που διάγουν οι πολίτες τις μπανανίας, διότι έχουν την εντύπωση ότι η δική τους ζωή έχει περισσότερη αξία από την ζωή των κατατρεγμένων πολιτών!!!! Τρισάθλια συμπεριφορά !!!!!

Κύριοι, επίγειοι, κηρύξατε τον «πόλεμο» και χωρίσατε την κοινωνία σε δύο στρατόπεδα , σε πατρίκιους και πληβείους, χωρίσατε την κοινωνία για τα δικά σας προσωπικά οφέλοι,  αποδομήσατε σταδιακά  και καταργήσατε πλήρως την μεσαία τάξη δια της εξ ατμίσεως των ψυχικών του δυνάμεων, καταργείτε σταδιακά την ιδιοκτησία και οι  ιδιοκτήτες θα  μετατραπούν σε ένοικους , όπου θα είναι ένα από τα πολλά τελειωτικά κτυπήματα της ευαίσθητης πρώην μεσαίας τάξης.

Εξ άλλου εκπληρώθηκε η επιθυμία του μέγα γενοκτόνου και εθνοκτόνου πολιτικού  ανδρός, που ξεστόμισε, βυθίζοντας το μαχαίρι βαθιά κατάσαρκα κατά της τάξης κατά της οποίας απευθύνθηκε «Στόχος της κυβέρνησης, η κατάργηση της μεσαίας τάξης»

Συγχαρητήρια Υφυπουργάρα επί των Οικονομικών κύριε (τρόπος του λέγειν) Σταϊ-κούρα, διότι με την «κουρά» ανορθώσατε την οικονομία της ημιθανής χώρας μας, και πρέπει επίσης  για  την ειλικρίνεια σας να  σας επιβραβεύσει  η παγκόσμια κοινότητα . 

Πετύχατε μέγα άθλο, που για την αθλιότητά σας αυτή θα σας κρίνει η ιστορία, άξιος  ο μισθός σας, ο οποίος μισθός σας καταβάλλεται από τους κατακρεουργημένους πολίτες !!!!
Τα πολεμικά σας ανακοινωθέντα, συγνώμη για το λάθος, τα οικονομικά σας ανακοι-νωθέντα δεν έχουν  τέλος!!!!


Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive