Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πούστης παντρεύτηκε τον πούστη του στην Σκόπελο σε ένα γάμο πούστικου σατανικού ονείρου! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτα, ο πούστης Κύπριος σκηνοθέτης Χάρης Μαυρομιχάλης που ζει στην Αμερική έκανε μια πρωτότυπη πρόταση γάμου στον αγαπημένο του πούστη Lance Boyd. Τόσο πρωτότυπη που έκανε το γύρο του διαδικτύου. Προ ημερών τον παντρεύτηκε σε έναν παραμυθένιο γάμο στη Σκόπελο. Σε ατμόσφαιρα που θύμιζε την γνωστή ταινία Μάμα Μία, με ιδιαίτερο κιτς ρομαντισμό και μια απίστευτη γαμήλια τούρτα το ζεύγος πέρασε αξέχαστες στιγμές σε ένα γάμο πούστηδων που ακόμα συζητείται στη Σκόπελο. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>

.


18 σχόλια:

  1. Τι να σου πω, ρε ‘πούστη’ μου, που σκέφτεσαι, κατά που λες Ελληνικά αλλά 200 χρόνια μετά την απελευθέρωση χρησιμοποιείς τουρκικές λέξεις. Όταν δε περιγράφεις το γεγονός σαν σατανικό μήπως, κατά τύχη γνωρίζεις αν και ο Σατανάς ήταν πούστης; Αφού δε, σκέφτεσαι Ελληνικά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν, η τουρκική περιγραφή που χρησιμοποίησες για τον γιο μου, θα ταίριαζε σε ορισμένους εκ των προγόνων μας που ίσως να σε κάνουν περήφανο, όπως πχ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Αχιλλέα και πολλών άλλων. Τέλος σου εύχομαι να μπορέσεις κάποτε κι εσύ να αισθανθείς τόσον Έλληνας όσο ο γιος μου και να μπορέσεις να αγαπήσεις τους συνανθρώπους σου όσο ο γιος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ?

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ, πρέπει νομίζω να γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι υπάρχουν χιλιάδες αν όχι εκατομύρια άτεκνα ζευγάρια.

      Διαγραφή
    3. τι λεει ο τελειωμενος

      Διαγραφή
    4. Από τις αντιδράσεις σου φαίνεται ότι ο μόνος ‘τελειωμένος’ και πνευματικά ανεπίδεκτος οποιασδήποτε προόδου και βελτίωσης είσαι εσύ. Ας μην ξεχνούμε ότι τα ομοφυλόφιλα άτομα γεννιούνται ή έχουν γεννηθεί, ως επί το πλείστον, από ετερόφυλα ζευγάρια.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή το να βλέπουμε πούστικους γάμους είναι ωραίο θέαμα...αν είναι ο άλλος πούστης (δηλαδή ψυχολογικά άρρωστος) εμείς τι φταίμε να βλέπουμε τα αίσχη...
    Σε λίγο θα μας πείτε ότι το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό !!!
    Άλλο ρε φίλε να αισθάνεσαι Έλληνας και άλλο να αισθάνεσαι "τρύπια ρόμπα"...μην τα μπερδεύουμε τα πράματα...
    Είπαμε...οι πούστηδες είναι ανωμαλία...τι να κάνουμε τώρα...δηλαδή με το ζόρι να τους βγάλουμε φυσιολογικούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχολογικά άρρωστοι και μάλιστα πολύ επικίνδυνοι είναι όσοι σκέφτονται με τον δικό σου τρόπο. Ναι λοιπόν, το να είσαι ομοφυλοφιλος είναι μια εντελώς φυσιολογική κατάσταση και δεν είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Αν εσύ γεννήθηκες άνδρας και σου ζητήσει κάποιος να συμπεριφερθείς σαν γυναίκα ή σαν ομοφυλόφιλος, οπωσδήποτε δεν θα μπορέσεις να το κάνεις διότι δεν είναι στη φύση σου. Το ίδιο συμβαίνει με ένα ομοφυλόφιλο άτομο, άνδρα ή γυναίκα. Ερωτεύνοται άτομα του ιδίου φύλου γιατί αυτή είναι η φύση τους, και δεν μπορούν να κάνουν τίποτε γι' αυτό.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή μας λες ότι το πήδημα από αρσενικό σε αρσενικό είναι φυσιολογικό...
      Μάλιστα...το ακούσαμε και αυτό...
      Αντι να μας πεις ότι είναι ασθένεια (ψυχολογική...σεξουαλική ανωμαλία κ.ο.κ.) μας λες ότι είναι φυσιολογικό...
      Ε βέβαια...και εγώ αν είχα πούστη ίσως τα ίδια να έλεγα...ότι να ναι αρκεί μην μου το που ανώμαλο ή "τρύπια ρόμπα"...
      Έτσι είναι αυτά...από ασθένεια το περάσαμε τώρα στο φυσιολογικό...
      Τότε και αυτοί που γουστάρουν μαστίγια ή παιδάκια και αυτοί φυσιολογικοί είναι...είναι στην φύση τους όπως λες !!!
      Ρε τι θα ακούσουμε...

      Διαγραφή
    3. Νομίζω ότι με το να αναφέρεσαι σε πήδημα από αρσενικό σε αρσενικό και να αγνοείς το θηλυκό με θηλυκό, ταυτοχρόνως δε να μιλάς για παιδοφιλία, σαδισμό και μαζοχισμό και να παρουσιάζεις την ομοφυλία σαν ασθένεια, ότι χρειάζεται να ψάξεις λίγο το θέμα, κι αν πραγματικά έχεις καθαρό πνεύμα τότε θα φτάσεις και στα δικά σου, μελετημένα και ενσυνείδητα, συμπεράσματα που οπωσδήποτε θα είναι διαφορετικά από τα σημερινά σου. Έρρωσο και ευδεμόνει.

      Διαγραφή
    4. Η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια !!!
      Δεν έχει σημασία αν είναι αρσενικό σε αρσενικό ή θυληκό με θυληκό.
      Ολα τα υπολοίπα είναι ρομαντισμοί και δικαιολογίες...

      Τι να κάνουμε τώρα...

      Διαγραφή
    5. Είναι απλό Ανώνυμε φίλε μου, επέτρεψε μου να σε λέω Μπόμπο γιατί αυτό που ακολουθεί μπορεί να θεωρηθεί σαν ανέκδοτο. Εφόσον για σένα ισχύουν οι εξισώσεις Άνδρας = Πέος και Γυναίκα = Αιδοίο και αφού όπως λες η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια, την θεραπεύουμε με δραστικά μέτρα και κατάλληλες εγχειρήσεις. Αφαιρούμαι τα πέη όλων των ομοφυλόφιλων ανδρών και τους αφήνουμε μια οπή, οπότε τους κάνουμε γυναίκες και προσθέτουμε αυτά τα πέη στις ομοφυλόφιλες γυναίκες αφού τους κλείσουμε την οπή και τις κάνουμε άνδρες. Οπότε θα υπάρχουν μόνο άνδρες και γυναίκες και θα εκλείψει πλήρως η ασθένεια. Και ο Δημιουργός αφού θα μας δώσει τα σχετικά συγχαρητήρια, το βραβείο της ανοικτής παλάμης και απολογηθεί για τα μεγάλα του λάθη θα βρει κάποια… συκιά για να αυτοκτονήσει.

      Διαγραφή
    6. Ρε μπάρμπα...μην το ζορίζεις άλλο..γίνεσαι γραφικός...
      Είπαμε...με το ζόρι "τρύπιες ρόμπες" δεν θέλουμε !!!
      Δηλαδή με το στανιό να δέχτουμε τους πούστηδες ???
      Πως θα γίνει τώρα...
      Ρε τι ακούμε...με το ζόρι να μας περάσουν τους πούστηδες σαν κανονικούς...
      Με την περίπτωση ερωτικό σαδομαζοχισμό, παιδοφιλία...ποδολαγνεία...τι έχεις να πεις ?
      Eσύ μεγάλε ξεπέρασες κάθε γενετιστή !!!
      Τι να θεραπευσεις...τα πισωκολλητά ???

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ κ. Μιχάλη, κατ αρχήν εύχομαι κάθε ευτυχία στον γιό σου, όπως αυτός την επιθυμεί. Σέβομαι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ την ιδιαιτερότητα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Όμως πρέπει όμως και αυτά τα άτομα να σέβονται και την αισθητική παρουσία τους έναντι σ`αυτούς που δεν αισθάνονται ... άνετα να βλέπουν μυστακιοφόρους να ανταλλάσσουν γλωσσόφιλα σε κοινή θέα και μάλιστα μπροστά σε ανήλικα. Πάμε παρακάτω τώρα. Τα περί ομοφυλοφυλίας των Αλέξανδρου (Παντρεμένου ΤΡΕΙΣ φορές, με ΓΥΝΑΙΚΕΣ έτσι;), Αχιλλέως, Πάτροκλου, Έκτορα, Σωκράτη, Λεωνίδα κ.λ.π. σε διαβεβαιώνω ότι αν το ψάξεις πιο σοβαρά, θα δείς ότι είναι δικαιολογίες των ανθελλήνων παγκόσμιων κύναιδων, για να ανυψώσουν εαυτούς και να μειώσουν τους ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!! Πάντοτε υπήρχε ομοφυλοφυλία καταδικασμένη στην Αρχαία Ελλάδα και μάλιστα πολλές φορές με ΘΑΝΑΤΟ. Δεν με ενοχλεί ούτε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του, γούστο του και καπέλο του, αλλά ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ τους υπόλοιπους να είναι ντε και καλά θεατές των -κατ εμέ- ανωμαλιών του. ΥΓ. Μην σε χαλάει το "πούστης", γιατί, το gay είναι πιο .. εύηχο; ΟΥΔΕΙΣ αμφιβάλλει την Ελληνική ψυχή του γιού σου, αντίθετα έχω γνωρίσει πολλούς πούστηδες ή gay πολύ πιο φιλέλληνες απο άλλους δηλωμένους "άντρες" που φέρονται ΠΟΥΣΤΙΚΑ. Καλή συνέχεια και αν ευχηθώ καλούς απογόνους , θα εκληφθεί ως .. κακία ε;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κ Σιδέρη χάρηκα με το σχόλιο σου διότι φαίνεται ότι έχεις καταφέρει να απαγκιστρωθείς από την χυδαιότητα που διακρίνει ορισμένους συμπατριώτες μας. Όμως μου φαίνεται ότι δεν έχεις ακόμη αντιληφθεί, ή δεχθεί, ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι θέμα 'προσωπικής επιλογής' αλλά μια φυσιολογική κατάσταση που επηρεάζει πάνω από το 10% των συνανθρώπων μας σε όλο τον κόσμο. 'Ετσι τους έπλασε η Φύση / ο Θεός κι αν κάποιος θεωρεί ότι αυτό είναι λάθος τότε τον μόνο που θα μπορούσε να ψέξει ή να κατηγορήσει είναι τον δημιουργό τους.
    Όσον αφορά τη δημόσια ή άλλη συμπεριφορά τους, ασφαλώς και θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στα κοινωνικώς αποδεκτά πλαίσια, όπως και κάθε άλλου από εμάς.
    Τώρα για τους απογόνους, σίγουρα δεν θα το εκλάβω σαν κακία αλλά σαν ένα αθώο πείραγμα που απαντώ με ένα χαμόγελο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε ρε που κάνατε θέμα τις Κοντσίτες.... Πίσσα και πούπουλα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που προωθεί τους πισωγλέντιδες - Δεν θα σας περάσει καριόλιδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα το δημιουργείτε εσύ και οι επιπόλαιοι και απερίσκεπτοι όμοιοι σου. Εδώ ο κάθε άνθρωπος θέλει να ζήσει και να απολαύσει, όσο μπορεί, τη σύντομη ζωή του. Κι έρχεστε εσείς να απορρίψετε τους συγγενείς και τους φίλους σας που ανήκουν στο λεγόμενο τρίτο φύλο και να τους σπρώξετε στη μιζέρια, στη δυστυχία και πολλές φορές στην αυτοκτονία. Έτσι απλά αν μετρήσεις τα μέλη της δικής σου οικογένειας, είτε σου αρέσει είτε όχι για κάθε 10 θα υπάρχει τουλάχιστον ένα ομοφυλόφιλο άτομο. Και δεν φταίει αυτό το άτομο γιατί γεννήθηκε έτσι. Έρρωσο και ευδεμόνει.

      Διαγραφή
  6. 2014 akoma iparxoun filitikes sexoualikes kai xilies dio diakriseis anamesa ston kosmo ...... alitheia den 3ero pos epiviono anamesa se toso skotadismo mou fenete oti meriki anthropoi zoune sto meseona apovlakosi tipou den eic idios me mas den a3izeis san emas .... ti na po paidia prepei na antheorisete polla pragmata vasi tis pragmatikotitas ! kai opios exei to blog sry alla afto to post me 3epernaei san anthropo giafto kai tha se kano report!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα φτάνει με την αηδία και τους πούστηδες...θα ξεράσουμε...έλεος !!!
    Σεξουαλική προτίμηση είναι και ο ερωτικός σαδομαζοχισμός και η παιδοφιλία...μέχρι την ποδολαγνεία...
    Για τι διακρίσεις μιλάς ???
    Δηλαδή πρέπει με το ζόρι να δεχτώ όλες τις ανωμαλίες επειδή μερικοί είναι άρρωστοι ???
    Report κάνε το κεφάλι σου με τις άρρωστες προτιμήσεις σου !!!
    Όλες οι τρύπιες εδώ μαζεύτηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive