Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τον "Περιποιήθηκε" καταλλήλως. Δείτε την αντίδρασή ενός πατέρα όταν έπιασε τον 18χρονο να βιάζει τον 11χρονο γιο του! (Βίντεο)

Δείτε την αντίδρασή ενός πατέρα όταν έπιασε τον 18χρονο να βιάζει τον 11χρονο γιο του! (Βίντεο)

Συγκλονιστική είναι η ιστορία που έρχεται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 11χρονου αγοριού από έναν 18χρονο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ξυλοφόρτωσε  ο πατέρας του θύματος το δράστη. Η Αστυνομία δέχτηκε μία κλήση τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και ο άγνωστος άνδρας είπε: «Μόλις έδειρα τον άνδρα που κακοποίησε σεξουαλικά το γιο μου. Σας τον έχω έτοιμο μέσα σε μία λίμνη αίματος Αστυνομικέ»....
Αμέσως ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο έσπευσαν στο σπίτι του δράστη στην περιοχή Daytona Beach της  Φλόριντα όπου εντόπισαν τον 18χρονο Frolander αναίσθητο μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Οι άνδρες της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν πως ο δράστης δεν είχε χρησιμοποιήσει μαχαίρι ή κάτι συναφές και κατάφερε τρομακτικά χτυπήματα στο σώμα του 18χρονου με γροθιές και κλωτσιές.
«Είναι έτοιμος στο πάτωμα για να τον παραλάβετε, τον έσυρα και μέχρι το καθιστικό. Στείλτε και ένα ασθενοφόρο, θα το χρειαστεί», είχε πει στην Άμεση Δράση ο άντρας λίγα λεπτά νωρίτερα.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 35χρονου, όλα ξεκίνησαν όταν επέστρεψε στο σπίτι από ψώνια και άκουσε έναν περίεργο θόρυβο που ερχόταν από την κρεβατοκάμαρα. Όπως είπε στην Αστυνομία, άνοιξε την πόρτα και βρήκε τον 18χρονο Frolander με κατεβασμένο το παντελόνι να κακοποιεί σεξουαλικά τον 11χρονο γιο του!
Ο 11χρονος είπε αργότερα στους Αστυνομικούς πως είχαν μαζευτεί μεγάλη παρέα στο σπίτι και έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια. Όμως, όταν όλοι έφυγαν, ο Frolander τον πήγε στο πίσω δωμάτιο και τον βίασε όπως ακριβώς έκανε για τρία ολόκληρα χρόνια!
Ο 35χρονος πατέρας βλέποντας το τρομερό περιστατικό ξυλοκόπησε με πρωτοφανή αγριότητα τον 18χρονο αλλά η Αστυνομία δεν του απήγγειλε κατηγορίες για ξυλοδαρμό.
Την ίδια ώρα, ο 18χρονος διακομίστηκε στο Halifax Health Medical Center για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Frolander παραδέχτηκε τις πράξεις του και κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου και κρατείται χωρίς εγγύηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive