Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

«F*** You Greece»: Το προκλητικό tweet Βρετανίδας πρώην βουλευτή που περιμένει απάντηση λόγω έλλειψης ανδρών στη χώρα της

fuck u greece
Η Βρετανίδα, πρώην βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος, Louise Mensch προκάλεσε πανικό στα social media, με ένα προκλητικό tweet κατά της χώρας μας:  «Ελλάδα άντε πηδήξου. Tα κακά πράγματα συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους. To 69% του πληθυσμού είναι ρατσιστές»....

Ο λόγος που η ίδια προέβη σε αυτό το tweet ήταν μία έρευνα του «Anti-Defamation League», του οργανισμού κατά της δυσφήμισης των Εβραίων, σύμφωνα με την οποία το 69% των Ελλήνων εκδηλώνει συμπεριφορές αντισημιτισμού.
Αν θέλετε να στείλετε το δικό σας μήνυμα στην Louise Mensch, κάντε το ελεύθερα στο @LouiseMensch! Θα το διαβάσει!
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η Louise Mensch εγκατέλειψε τη βουλευτική της έδρα στη Μεγάλη Βρετανία για να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη με το σύζυγό της, που είναι μάνατζερ των Metallica και των Red Hot Chili Peppers, και τα παιδιά της, ενώ ήταν διάσημη στη χώρα για τους έντονες καυγάδες με τους πολιτικούς της αντιπάλους.
tweet

1 σχόλιο:

  1. Είσαι τόσο μικρή που δεν αξίζει καν να σου απαντήσω επειδή βρίζεις την Πατρίδα μου!!!
    Να σου θυμίσω όμως ότι ο ορος ρατσιστής δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο του Έλληνα μέχρι την στιγμή που εκατομμύρια λαθραίοι έμπαιναν σκοπίμως στην Ελλάς ανενόχλητοι k έκαναν ΟΤΙ μπορείς να φανταστείς!!επίσης από την στιγμή που κάποιοι σκόπιμα (k ας με διαψεύσουν αν τολμούν) έκαναν δικαίωμα την καταπάτηση του δικού μου δικαιώματος!!!Αυτά μικρή (νοητικός) μου!!! Παυλος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive