Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ο μπαμπάς του Νίκου Παππά συντονιστής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Σχέσεις στοργής, οργής και πάνω απ ΄όλα οικογενειακές εντός του ΣΥΡΙΖΑ.
O κος Στέλιος Παππάς, κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει το προνόμιο-όπως αποδεικνύεται-να είναι ο μπαμπάς του Νίκου Παππά, ο οποίος είναι..
διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.
Ο Στέλιος Παππάς λοιπόν ανέλαβε συντονιστής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πράγμα που σημαίνει γλυκιά ζωή στις Βρυξέλλες με τα ταξιδάκια του, τα σέα του, τα μέα του. Οι ευρωβουλευτές τον κοιτάνε με μισό μάτι ενώ συζητώντας μεταξύ τους σχολιάζουν ως εξής την οικογενειοκρατία...

-O μπαμπάς έβαλε τον γιο στο κόμμα-ο οποίος με τις ικανότητές του ανέβηκε την ιεραρχία-και ο γιος ανταποδίδει διορίζοντας τον μπαμπά συντονιστή της ευρωομάδας.
Ασε που ο Νίκος Παππάς θα έλεγχει έτσι όλη την ευρωομάδα. 
Την ίδια στιγμή ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που είχε κάνει σπουδαία δουλειά σαν ευρωβουλευτής-ειδικά με την ιστορία του χαρατσιού της ΔΕΗ-βλέπει το κόμμα να του γυρνά την πλάτη ενώ με την εμπειρία του θα μπορούσε να φέρει σε πέρας τα καθήκοντα του συντονιστή της ευρωομάδας.
Μια αντίστοιχη εικόνα ατυχών επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούμε τα απογεύματα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Ο Θοδωρής Μιχόπουλος πολυθεσίτης δημοσιογράφος που εργάζονταν ταυτόχρονα στην ΕΡΤ αλλά και στον ιδιωτικό τομέα (ΔΟΛ- STAR) αναλαμβάνει να εκπροσωπεί την Κουμουνδούρου στο πάνελ αντικαθιστώντας κατά κάποιο τρόπο την Ελένη Καλογεροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive