Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΕ - ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΑ

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι
Σας στέλνω ένα από τα πρώτα ειδοποιητήρια του ΚΕΑΟ που ειδοποιεί τον οφειλέτη του ΟΑΕΕ ότι «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές η Κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα και ξεκινάει αδίστακτη επίθεση.
Και αυτό εις γνώση της ότι είναι παράνομη η πράξη της.
Εντός των οφειλομένων στον ΟΑΕΕ βρίσκονται σειρά παράνομων ποσών όπως: Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που δεν παρείχε παράνομα ο ΟΑΕΕ για όσο διάστημα ο οφειλέτης χρωστάει εισφορές. Ετησίως το ποσό είναι περίπου 1.000€ συν τους τόκους.
  1. οι εισφορές έπρεπε να είχαν μειωθεί από το 2009 και παράνομα ο εκάστοτε Υπουργός Εργασίας τις κρατάει στο ίδιο επίπεδο με το 2009
  2. τα επιτόκια είναι παράνομα και υπερβαίνουν σημαντικά το ανεκτό επιτόκιο υπερημερίας
Είναι παράνομη η πολιτική του ΟΑΕΕ και του Υπουργείου Εργασίας και το γνωρίζουν πολύ καλά. Όμως παραδομένοι στους δανειστές συνεχίζουν.
Γνωρίζουν άριστα την Γνωμοδότηση του κ. Μανιτάκη, γνωμοδότηση που έχει παραδοθεί στο γραφείο του Υπουργού Βρούτση ήδη από τις 17/2/2014 Δείτε εδώ τα αποδεικτικά πρωτόκολλα:
  http://oaee1.blogspot.gr/2014/02/blog-post_17.html).
Γνωρίζουν ότι ήδη έχουν εκδοθεί δύο δικαστικές αποφάσεις που αναγνωρίζουν την υποχρέωση του ΟΑΕΕ να παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψης τους οφειλέτες (άρα όταν δεν το έπραττε επειδή όφειλαν δεν οφείλει να ζητάει τα χρήματα).
Και όμως συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση, ως μια οργανωμένη εγκληματική συμμορία που επιθυμεί την μαζική αρπαγή περιουσιών και φυσική εξόντωση των μικρομεσαίων που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.

Αν ακόμα θεωρούν ότι έχουν δίκιο τους καλώ να δούνε:
  1. την Γνωμοδότηση Μανιτάκη στον ακόλουθο σύνδεσμο http://oaee1.blogspot.gr/2014/05/blog-post_31.html
  2. την απόφαση του 66/2014 Διοικητικού Πρωτοδικείου Πάτρας στον ακόλουθο σύνδεσμοhttp://oaee1.blogspot.gr/2014/05/662014-1.html
  3. την απόφαση 1246/2014 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας στον ακόλουθο σύνδεσμοhttp://oaee1.blogspot.gr/2014/05/1246-2014.html

Με εκτίμηση
Φλωράς Γιώργος
Επιχειρηματίας, συντονιστής της πρωτοβουλίας για τον ΟΑΕΕ «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»
Πανεπιστημίου 59 Αθήνα 10564
Τηλ. 2105232621 email george.floras@floras.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive