Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΔΑΥΪΔ, ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ) ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 500 kg ΗΡΩΪΝΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ


1,1 τόνο ηρωίνης βρήκαν αστυνομικοί της Δίωξης στη βίλα ενός γνωστού εμπόρου διαμαντιών στη Φιλοθέη, που έμενε η οικογένεια εφοπλιστή, χρησιμοποιούσαν Τούρκοι μαφιόζοι για να κρύβουν την ηρωίνη που εισήγαγαν από το  Αφγανιστάν με σκοπό να τη «σπρώξουν» στην Ευρώπη.
Το όνομα του επιχειρηματία, στη βίλα του οποίο βρέθηκαν τα 500 από τα 1100 κιλά ηρωίνης, η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που πιάστηκε ποτέ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, είναι Νίκος Σταματιάδης.... Είχε έρθει πριν από χρόνια από τη Νότια Αφρική όπου ζούσε και δραστηριοποιήθηκε στο εμπόριο διαμαντιών και πολύτιμων λίθων.
Ο Σταματιάδης γνωστός στους αριστοκρατικούς κύκλους της Αθηνάς έπαιζε μεγάλα στοιχήματα σε παρτίδες τάβλι με πάμπλουτους διάσημους κοσμικούς της πρωτεύουσα και συνήθως. έχανε.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε στο σπίτι του Νίκου Σταματιάδη στη Φιλοθέη στις 12 το βράδυ. Το οίκημα βρίσκεται στη Φιλοθέη απέναντι από το σπίτι του Θεοχαράκη και του Δαβίδ.

Στη βίλα τη στιγμή της επιχείρησης βρίσκονταν 15 πάνοπλοι φουσκωτοί. Οι «ράμπο» της δίωξης ναρκωτικών με αστραπιαίες κινήσεις κατάφεραν να τους αιφνιδιάσουν και να εισβάλουν στη βίλα.

Μετά από έρευνες στην αποθήκη του σπιτιού εντοπίστηκαν περισσότερα από 500 κιλά ηρωίνης. Οι «ράμπο» της δίωξης ναρκωτικών προχώρησαν στη σύλληψη των δύο θυγατέρων και των γαμπρών του Νίκου Σταματιάδη. Ένας εκ των οποίων είναι εφοπλιστής. 
 
Το όνομα του είναι Γιαννουσάκης Μιχαήλ ο οποίος βρέθηκε στη βίλα μαζί με τον 15χρονο γιο του.

Οι "ράμπο" της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος κατάσχεσαν μέχρι στιγμής 1,1 τόνους της λευκής σκόνης αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ, που το κύκλωμα έκρυβε στο γκαράζ, ενώ συνέλαβαν την οικογένεια που έμενε στη βίλα της Φιλοθέης (6 άτομα, μεταξύ αυτών τη σύζυγο του εμπόρου διαμαντιών, την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της εφοπλιστή) και πέντε Τούρκους βαρόνους ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive