Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Σοκ! 12χρονη στα Σεπόλια πέθανε επειδή η μητέρα της δεν είχε χρήματα να αγοράσει τα φάρμακα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ!

Η Αναστασία Σταροκόλτσεβα ΔΕΝ θα κηδευτεί !! Πέθανε την Τρίτη, την ώρα των σχολικών εκδηλώσεων, επειδή η μητέρα της, Κοσμάν Ολένα Νικολάου, δεν είχε αρκετά χρήματα για να αγοράσει τα ακριβά φάρμακα για την αντιεπιληπτική αγωγή που έπρεπε να ακολουθεί το κορίτσι. Η τραγωδία διπλή. Τώρα η μητέρα δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα έξοδα της κηδείας της 12άχρονης κόρης της....

Σοκ και οργή. Η θλίψη μεγαλύτερη. Μια ζωή χαμένη, τον 21ο αιώνα, από επιληπτική κρίση. Ενα κορίτσι εξόριστο από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας της. Αδιαφορία που ξεπερνάει την αναισθησία. Γίνεται έγκλημα. Τρείς μέρες μετά το θάνατο της μικρής, κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε για την ανάπαυση της ψυχής της.
Το 128ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στα Σεπόλια βυθίστηκε ξαφνικά στο πένθος. Συντετριμμένοι οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές της μικρής Αναστασίας Σταροκόλτσεβα, η οποία ήταν μαθήτρια της Στ' τάξης, εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για την τέλεση της κηδείας.
«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η μαθήτρια της Στ' τάξης, Αναστασία Σταροκόλτσεβα απεβίωσε λόγω καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό» αναφέρει η θλιβερή ανακοίνωση. Μαζί με την ντροπή, την οργή και τη θλίψη για το χαμό του παιδιού απέμειναν τα χαμόγελά της και ένας τραπεζικός λογαριασμός. Η Αναστασία τον πλήρωσε με τη ζωή της (Εθνική Τράπεζα, 307/613959-01, Κοσμάν Ολένα Νικολάου).

1 σχόλιο:

  1. Θερμά Συλληπητήρια !! Κριμα το 2014 να κηδευουμε παιδια εξαιτιας αναλγησιας Κρατους, ανικαντητας Σχολικων Ιδρυματων και ανευθυνων γονεων ...
    Ι. Οι γονεις δικαιουνται ως κατατρεγμενοι αποτην κυβερνηση τους, εφοσον ειναι ετσι, να μην εχουν γνωσεις σχετικα με την προληψη σε περιστατικα επιληψιας. Οι κοινωνικοι λειτουργοι σε περιπτωσεις ανεχειας με τετοιες διαγνωσεις πρεπει να ειναι ενημεροι και να επιλαμβανονται, δε μπορει το παιδι με τετοια διαγνωση να πηγαινει σχολειο χωρις να εχει την σχετικη προστασια της προβλεπομενης αγωγης.
    ΙΙ. Το σχολειο οφειλει να γνωριζει την κατασταση υγειας των μαθητων που εχει υπο την προστασια του! μη μου πειτε για προσωπικα δεδομενα, στο μαθημα Γυμναστικης πρεπει να προσκομιζονται αναλογα εγγραφα !!
    ΙΙΙ. Απο Επιληψια, δεν επιτρεπεται τη σημερον ημερα να πεθαινεις! Μονο αν πεφτωντας χτυπησεις κεφαλι ή σπασεις κοκαλα και τραυματισεις ζωτικα οργανα ! Ειναι κριμα που το κοριτσι εφτασε σε 'καρδιοαναπνευστικη ανακοπη', επειδη δεν του προσφερε καποιος Πρωτες Βοηθειες !
    ΙΙΙ. Βαλτε μια φωτογραφια της δωδεκαχρονης της ΣΤ' Δημοτικου, σας παρακαλω, αυτη η φωτο με τη μακιγιαρισμενη 14-16 χρονων κοπελας, δεν ειναι η πρεπουσα, ειδικα οταν στο αρθρο εχετε βαλει λογαριασμο Τραπεζης!
    IV Ανησυχω για το αρθρο το οποιο μολις διαβασα ... και ενω συμφωνω περι αναλγησιας του ανοργανωτου κρατους, κληρονομια 30 ετων κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ΑΛΛΑ και "ΣΚΛΗΡΟΥ" Συνδικαλισμου !! δε μπορω να μην διερωτωμαι για πολλα απο τα "αδιευκρινιστα εως περιεργα δεδομενα" που μας παρουσιαζετε !!
    V.Το παρον σχολιο θα δημοσιευτει και στο FACEBOOK οπως και στο blog σας και ζηταει απαντησεις ... Ευχαριστω!
    και παλι Συλληπητηρια και ειθε ο Θεος να την εχει υπο την προστασια Του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive