Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Με κάθε μεγαλοπρέπεια η εξόδιος ακολουθία του Στρατηγού Δημοσθένη Βέρρου στη Νεστάνη. Πολλές φώτο

Με κάθε Μεγαλοπρέπεια η Εξόδιος Ακολουθία του Στρατηγού Δημοσθένη Βέρρου στη Νεστάνη

Με κάθε Μεγαλοπρέπεια τηρώντας το πρωτόκολλο, όπως ορίζεται απλό τον Ελληνικό Στρατό, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νεστάνης η Εξόδιος Ακολουθία του Στρατηγού Δημοσθένη Βέρρου την 13η Μαΐου 2014.
Ο Προοδευτικός Σύλλογος μεταφέρει τα συλλυπητήριά του στους οικείους και ανάρτησε στην ιστοσελίδα του εικόνες από την Εξόδιο Ακολουθία.
Ο γιος του, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Κωνσταντίνος Βέρρος έγραψε:... «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φίλους μας και όσους, γνωστούς και αγνώστους ήταν δίπλα μας στην κηδεία του αείμνηστου πατέρα μου. Επίσης τους Επισκόπους, τους Ιερείς, τους Μοναχούς, τον Στρατηγό, τους Αξιωματικούς, τους Στρατιώτες. Επίσης: τον Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα, τον Βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, τον Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη, την Αντωνία Γιαννούλη, τον Δημήτρη Παυλή, τον Κώστα Τζιούμη, τον Νικόλα τον Τσιαμούλο.
Εύχομαι στον καθένα σας προσωπικά, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και υγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive