Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Γεωργιάδης: "Δεν έχω παραλάβει ΚΑΝΕΝΑ εξώδικο του ΕΟΦ". Πάρτο λοιπόν κι απάντησε

ΦΩΤΟ-Το εξώδικο του Λουράντου στον ΆδωνιΜε τη δημοσιοποίηση του Εξώδικου που επιδόθηκε στον υπουργό Υγείας (φέρει ημερομηνία 14.5.2014) απαντά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών στο  twitter του Άδωνι Γεωργιάδη που έγραψε σήμερα το πρωί ότι δεν έχει παραλάβει κανένα εξώδικο και θα απαντήσει όταν το παραλάβει. Μαζί με το εξώδικο, ο ΦΣΑ προχωρά και σε ανακοίνωση σχετικά με τα ΜΗΣΥΦΑ με τον τίτλο: Παράδειγμα ανάπτυξης και success story: «Μπορεί ένα καπάκι σε μια αλοιφή να αξίζει μια αύξηση της τάξης του 32,4% της τιμής του φαρμάκου; Και βέβαια απαντά ο Υπουργός Υγείας....
Μπορεί η απελευθέρωση (απορρύθμιση) να λειτουργήσει επ’ ωφελεία της Δημόσιας Υγείας και των ασθενών; Μπορεί απαντά η κυβέρνηση...
Πόσα χαπάκια κουτόχορτο νομίζουν οι κυβερνώντες ότι μπορούν να καταπιούν οι φαρμακοποιοί και οι έλληνες πολίτες; 
Μέχρι πότε θαρρούν ότι μπορούν να εξαπατούν την κοινή γνώμη; 
Το γεγονός ότι κάνουν πια τις συγκεντρώσεις τους σε μουσεία έχει τον συμβολισμό του! Σε λίγο καιρό θα είναι μουσειακό είδος. Είδος προς εξαφάνιση!»
Αυτό είναι το εξώδικο που έστειλε ο πρόεδρος του ΦΣΑ, Κωνσταντίνος Λουράντος στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε σε τηλε-μαχία λέγοντας ότι ζει «πολυτελώς και δεν έχει δικαίωμα να το παίζει εργατοπατέρας» ενώ ανέφερε πως η φορολογική δήλωση του προέδρου του ΦΣΑ περιλαμβάνει ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από τον ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive