Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ ! «Βουτιά» στο κενό έκανε 18χρονος μαθητής. Επρόκειτο να δώσει σήμερα πανελλαδικές

«Βουτιά» στο κενό έκανε 18χρονος μαθητήςΒουτιά στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, η οποία βρισκόταν κοντά στο 1o ΓΕΛ Γιαννιτσών, έκανε σήμερα ένας 18χρονος μαθητής. Ο νεαρός κατέληξε στο ασθενοφόρο, καθ' οδόν προς τη Θεσσαλονίκη.
Όπως μεταδίδει το thestival.gr, η διοικήτρια του ΕΚΕΠΥ στη Βόρεια Ελλάδα, Τζίνα Λεπτοκαρίδου, δήλωσε σχετικά με το τραγικό περιστατικό: «Το ΕΒΑΒ παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όπου έγινε εκτίμηση της κατάστασης και ο 18χρονος διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και καθ' οδόν, έχασε τη μάχη».  «Ο μαθητής ήταν πολυτραυματίας. Έφερε κατάγματα στον θώρακα, στους πνεύμονες, στο κεφάλι και είχε ανοιχτή λεκάνη», πρόσθεσε η κ. Λεπτοκαρύδου...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 18χρονος επρόκειτο να δώσει σήμερα πανελλήνιες εξετάσεις, γεγονός το οποίο επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive