Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

TO MEΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ; ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ 6 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ 147 ΨΗΦΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

undefined«H Βουλή δεν έχει πλέον 300 βουλευτές αλλά έχει 294, πράγμα που σημαίνει στις καθημερινές ψηφοφορίες που φέρνει η κυβέρνησε δεν απαιτούνται οι ψήφοι 151 βουλευτών αλλά με 147, 148 μπορεί να ληφθεί απόφαση. Αυτή είναι η προφανή συνέπεια της προφυλάκισης τριών ακόμα βουλευτών της Χρυσής Αυγής» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολιάζοντας τις νέες προφυλακίσεις στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel και συμπλήρωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και με βάση τον νόμο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να συμβαίνει οτιδήποτε άλλο γιατί το πλήγμα θα είναι μεγάλο και για τη δημοκρατία και για τη δικαιοσύνη».
Τόνισε ακόμα ότι «κατά τη γνώμη μου η δίκη πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό». ΒΙΝΤΕΟ>>

2 σχόλια:

  1. Τώρα η ΧΑ έχει γίνει, θέλοντας ή μη, δεκανίκι του συστήματος. Πρίν την σπρώξουν μέσα στη Βουλή ξέρανε τι να κάνουν, την βάζουμε και μόλις δούμε πρόβλημα με του δικούς μας και είμαστε στο όριο με 151, φυλακίζουμε μερικούς και περνάμε ότι θέλουμε με λιγότερους ψήφους. Το θέμα τον φυλακίσεων το είχαν μεθοδεύσει εδώ και καιρό ίσως και πρίν τις εκλογές του '12. Το σύστημα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Η ΧΑ το τυράκι το είδε, τη φάκα δεν είδε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ.
    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ: Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 300. ΕΝΙΟΤΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    ΦΑΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive