Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΟΧΙ, σαμπάνιες δεν άνοιξε. H στιγμή που ο Σαμαράς πληροφορείται την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου

SamarasXA

Η φωτογραφία δείχνει τη στιγμή της ανακούφισης του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά όταν πληροφορείται την προφυλάκιση του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου. Διαπίστωσε πόσο κοντά ήταν στη συντριβή. Μέχρι τότε είχε τις...
μαύρες του, αφού τρεις βουλευτές του κόμματος είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και διέβλεπε πώς αν συνέβαινε το ίδιο και με τον  Μιχαλολιάκο η τύχη της κυβέρνησης του θα ήταν αβέβαιη.
Η φωτογραφία είναι από το δείπνο που είχε το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός με τους Έλληνες ανταποκριτές στην Ουάσιγκτον. Ο κ. Σαμαράς δειπνούσε με τους δημοσιογράφους και τους συνεργάτες του στο εστιατόριο Βarcode, όπως προκύπτει από τον διάλογο των δημοσιογράφων Αποστόλη Ζουπανιώτη και Μιχάλη Ιγνατίου στο Twitter.
Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στο δείπνο, ο πρωθυπουργός έμαθε τηλεφωνικά τα νέα ως προς την απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή σχετικά με το... μέλλον του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive