Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ! Μ. Χρυσοχοΐδης: Το τζαμί θα χτιστεί πριν από το καλοκαίρι. Γιατί ΕΣΥ θάσαι Υπουργός; ΕΔΩ γελάνε!

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ ο οποίος μίλησε και με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το τζαμί είναι πιθανό να έχει ολοκληρωθεί πριν από το καλοκαίρι. Ο δημοσιογράφος γράφει ότι πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι συνεχεία ματαιώσεις και αναβολές του διαγωνισμού ήταν μια «επιτυχία» της Χρυσής Αυγής, η οποία με κάποιον τρόπο «ενημέρωνε», τους μετέχοντες στον διαγωνισμό ότι η συμμετοχή τους σε αυτόν ίσως να μην αποδειχθεί και τόσο... επωφελής για τους ίδιους, την εταιρεία τους και ενδεχομένως και τους συγγενείς τους. Αποτέλεσμα; Από τις 25 εταιρείες που αρχικά είχαν λάβει τα τεύχη του διαγωνισμού, στο τέλος δεν έμεινε καμία. Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο οι εξελίξεις αυτές ανάγκασαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αποφασίσει αναβάθμιση του διαγωνισμού προκειμένου να μετάσχουν και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες. Ο νέος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί - και δεν θα αναβληθεί, ο κόσμος να χαλάσει - στις 24 Οκτωβρίου. (Καλά, μην παίρνεις όρκο ε;)...

Αν και το έργο είναι μάλλον μικρό για τα μεγέθη τους, προϋπολογισμού μόλις ενός εκατομμυρίου ευρώ, όπως μου δήλωσε χθες το βράδυ ο ίδιος ο υπουργός «έχει βάσιμες ενδείξεις ότι θα μετάσχουν μεγάλες εταιρείες οι οποίες θα κατασκευάσουν το έργο το συντομότερο δυνατόν».
Ο υπουργός Υποδομών μάλιστα αποκάλυψε πως το έργο θα έχει κατασκευαστεί ίσως και λιγότερο από έξι μήνες.
Το οποίο σημαίνει ότι εκεί περί τις αρχές του καλοκαιριού το πολύ οι μουσουλμάνοι της Αθήνας θα έχουν πλέον τον δικό τους λατρευτικό χώρο και δεν θα συνωστίζονται σε βρωμερά υπόγεια για να προσευχηθούν.

1 σχόλιο:

  1. kalitera na fygoun amesos apo tin ellada giati tzami den prokite na doun osa allax kai na fonaksoun.dromo stous vromo lathro alites.i kalitera na tous mirasti o xrisoxoidis me to venizelo kai to samara. na tous paroun sto spiti tous afou tous symponoun toso poli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive