Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Γ. Τράγκας: «Ντρέπομαι! - Αφόρητες πιέσεις με ανάγκασαν να κόψω τον Ηλία Κασιδιάρη!» [audio]

tragkasΑποκαλυπτικότατος υπήρξε ο Γιώργος Τράγκας σχετικά με την αναβολή της συνέντευξης του Ηλία Κασιδιάρη στον κανάλι «Ε». Χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στην εκπομπή του ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Εν τέλει ένα λεπτό πριν βγει στον αέρα και, ενώ ο Η. Κασιαδιάρης ήταν ήδη στο στούντιο, τον ενημέρωσαν πως «έπεσε» η σύνδεση και δεν μπορούσαν να τον βγάλουν ζωντανά. Σήμερα λοιπόν, ο Γιώργος Τράγκας δήλωσε από την ραδιοφωνική του εκπομπή ότι δέχτηκε αφόρητες πιέσεις, προκειμένου να μην δώσει βήμα στην Χρυσή Αυγή. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, οι πιέσεις αυτές ήταν τόσο αφόρητες, ώστε ακόμα και το επιτελείο του ήταν έντρομο..... AKOYΣΤΕ>>
 Εν τέλει, όπως, ο ίδιος είπε ντρέπεται, αλλά αναγκάστηκε να ενδώσει σε αυτές τις πιέσεις.
Από την πλευρά της Χρυσής Αυγής «αναρωτιούνται» με ειρωνικό βεβαίως τρόπο για το ποίοι είναι αυτοί που ασκούν τέτοιες πιέσεις και απειλές και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Το «αστείο» της όλης υποθέσεως είναι ότι οι απειλές αυτές προέρχονται από τους δήθεν υπερασπιστές της δημοκρατίας και της υποτιθέμενης πολυφωνίας εντός αυτής. Όπως έχει γίνει προφανές, όλοι αυτοί οραματίζονται μία «δημοκρατία» κατά την οποία ελευθερία έκφρασης θα έχουν μόνο όσοι συμφωνούν απολύτως μαζί τους. Αυτή δεν είναι δημοκρατία, είναι η εποχή του Σαμαρά, είναι η εποχή των σκοπιμοτήτων και της δουλείας, όπως ευστόχως παρατήρησε ο κ. Τράγκας».

2 σχόλια:

  1. Γιωργάκη το ΑΡΤ όμως τον έβγαλε τον Κασιδιαρη στον αέρα, φαίνεται εκει δεν δέχτηκαν πιέσεις, γιατί άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive