Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Εκατόμβες νεκρών από το 2016 - Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη(συνέντευξη σοκ)

Έρευνες που κυκλοφόρησαν για την Ελλάδα αλλά κατά περίεργο λόγο δεν δημοσιεύονται εντός των (τειχών),αναλύουν με μαθηματική ακρίβεια τι μας περιμένει τα επόμενα χρόνια. Το σήμερα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και το ναυάγιο που θα προκαλέσει λέγεται "ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ".
Ο david stuckler είναι ένας από αυτούς, ενδεικτικά διαβάστε στο: tvxs.gr/news.
Αυτό που ξέρουν και δεν μας λένε είναι ότι μπορούν να προβλέψουν με τρομακτική ακρίβεια το τι ακολουθεί σε ότι αφορά την θνησιμότητα του πληθυσμού.
Τώρα μπορεί να βλέπουμε την αύξηση των αυτοκτονιών και ορισμένων άλλων δεικτών θνησιμότητας,η πραγματική έκρηξη όμως θα ξεκινήσει περίπου το 2016 όταν θα έχουμε εκατόμβες νεκρών από καρδιοαγγειακά προβλήματα που σχετίζονται με την αύξηση του στρες(εκεί μάλλον στοχεύει το ψεύτικο success story...σαν αντίμετρο)....
 Στην συνέχεια,περίπου στο 2020 θα έχουμε την ολοκλήρωση της σφαγής όταν θα ολοκληρωθεί και ο χρόνος επώασις των σημερινών καρκινογενέσεων.
Αν προσθέσουμε και την μείωση των γεννήσεων σε ένα ήδη γηρασμένο πληθυσμό...κάποιοι θα έχουν τύψεις για την ψήφο τους.
 Φυσικά υπήρχε και άλλος δρόμος όπως αυτος της Ισλανδίας αλλά οι (δικοί) μας προτίμησαν τις εκατόμβες.

O Άρης Χατζηστεφάνου, συντάκτης του περιοδικού Unfollow, μίλησε στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β» και στους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου από το Ράδιο Παρατηρητής. Θέμα συζήτησης οι αποκαλύψεις του περιοδικού Unfollow για τις εκατόμβες νεκρών που όπως προβλέπουν επιστήμονες θα έρθουν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια αλλά και οι εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, τη θεωρία των δύο άκρων κ.α.

O Άρης Χατζηστεφάνου στο Ράδιο Παρατηρητής
Ακούστε όλη την συνέντευξη. ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive