Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

OI ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ!

Την Πέμπτη 29/8/2013 το κλιμάκιο Γυναικών του ΛΑ.Ο.Σ μαζί με τις γυναίκες από τη Β9 Ν.Ε και από τις Δ.Ε Αγ. Αναργύρων - Καματερού, Ιλίου και Πετρούπολης παραβρέθηκαν στη δοξολογία στο μοναστήρι του Ι. Προδρόμου στη Στεμνίτσα Αρκαδίας. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα χωριά Καρύταινα, Ελληνικό, Στεμνίτσα, Δημητσάνα και Λεβίδι για μοίρασμα φυλλαδίων και συζήτηση με τους κατοίκους των χωριών αυτών. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ>>

ΦωτογραφίαΦωτογραφία
Φωτογραφία: ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Ι. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ. ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ. ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΟΜΟΡΦΙΑΦωτογραφία: ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ. ΜΙΑ ΘΕΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ.Φωτογραφία: ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΜΙΛΕΜΕΝΑ ΒΡΑΧΙΑ.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ κ. ΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. Φωτογραφία: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ κ. ΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive