Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Φούμαρα Κ. Σημίτη: "Πέλεκυς σε διεφθαρμένους υπαλλήλους" ΑΥΤΌΣ Ο ΤΎΠΟΣ ΚΟΡΌΙΔΕΥΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ !!!!

Αυτός ο "πολιτικός κλεπτο-ζουμπάς"  ....μας έκρυβε ....ότι έπινε και κάπνιζε ....δηλαδή φουμάριζε κανονικά τον Ελληνικό λαό ....έτυχε και -δυστυχως- τυγχάνει της προστασίας κομμάτων ....και κυρίως της Ν.Δ.
Η μεγαλύτερη συμφέροντο-μακακία του Κωστάκη Καραμανλή -ικανή για να τον σβήσει οριστικά από τον πολιτικό χάρτη-  είναι ότι  ....δεν του "αφαίρεσε" τους πολιτικούς "κοθόρνους" ....για να δούμε την πραγματική διάσταση της πολιτικής και  ηθικής του κουτοπονηριάς και ανεπάρκειας.
Έπρεπε ο Κ. Καραμανλής να τον είχε στείλει στην στενή ....και τότε ο εμπαθέστατος και σφόδρα εκδικητικός σημιτο-χαρακτήρας του -κατά το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού...."-, θα τον είχε οδηγήσει σε αποκαλύψεις -τρανταχτές- και για άλλα μεγαλολαμόγια-συντρόφια,  και ....ίσως σήμερα να μην είχαμε στον Κορυδαλλό μόνον το Άκη.  Οι δηλώσεις του Αρχικλέφτη του ΧΑχΑ ...."πηγαίνετε στον εισαγγελέα" ....είναι τόσο υποχθόνιες και παραπλανητικές -με κάποιους δικαστές "μιλημένους"- ....που αναρωτιέμαι γιατί ο Πάνος ο "Θαμμένος" πάει και τα βάζει με τον παχτωλό της Χαλκιδικής και δεν τα λέει κατ' ευθείαν ....για τον το Σημίτη ....ρε γαμώτο! Θα σε "πηδήξουν" Π.Κ -κτύπησες μόνο την ουρά του θηρίου- θα σε εξαφανίσουν πολιτικά οι σημιτοΠΑΣΟΚοι ....ο παχτωλός -με το κίτρινο χρώμα του-  αποτελεί προστατευόμενο είδος -πάντα αποτελούσε- της σιωνιστικής ομπρέλας !...
Τι τα θέλετε οι Δεξοί (κατά Σημίτη) ....η μετά-Σημιτική κυβέρνηση του Κωστάκη σας "πούλησε",  μαζί με όλο τον Ελληνικό λαό και την χώρα και δυστυχώς "ανταγωνίστικε" το "διαφθορείο" του ΣημιτοΠΑΣΟΚ ....σε "βρώμικα κόλπα" και ενίοτε το ξεπέρασε !
 
Να γιατί ο Κώστας Καραμανλής ....ήπιε το αμίλητο νερό και το παίζει Σφίγγα. Δεν αντέχει τις αμείλικτες ερωτήσεις που μοιραία θα του θέσει η κοινωνία ....για την κατάρρευση και τη δυστυχία....για τους άστεγους, τους πεινασμένους -τα παιδιά καημένε πεινάνε, στη θέση σου θα έκανα χαρακίρι- δεν αντέχει τις ερωτήσεις για τους άνεργους -κυρίως νέους- για τους ανασφάλιστους και απερίθαλπτους ασθενείς, για τον διεθνή διασυρμό της χώρας και για  το στοχευμένο τσαλάκωμα της αξιοπρέπειας του Έλληνα. 
Αν νομίζεις ότι η δίκη σου αξιοπρέπεια μετρά περισσότερο Κώστα Καραμανλή, επειδή είσαι από τζάκι ΧΈΣΤΗΚΑ (!) ....την δική μου αξιοπρέπεια δεν την ανταλλάσσω με ΕΥΡΩ και χλωμά μέταλλα ....και τα παιδιά και τα εγγόνια μου, θα είναι φτωχά αλλά περήφανα ....δεν θα ντρέπονται για μένα, όπως -ενδεχομένως- θα κάνουν οι δικοί σου επίγονοι αν δεν....
Άφησε το "πολιτικό κρυφτούλι" και το "απυρόβλητο" της σιωπής και της σκιάς, έβγα στο φως, μίλα ! ....πήγαινε "αυτόκλητος" στη δικαιοσύνη ....δώσε της όλα τα "ντοκουμέντα" που επιμελώς κρύβεις ....ακόμα κι' αν σε αφορούν, δώσε διέξοδο ....στο αδιέξοδο, μην αφήνεις άλλο την χώρα και το λαό, στα νύχια και τα δόντια του "αδάμαστου νεοεμφιλιακού εφιάλτη"  
 ....το βάρος των πράξεών σου ή της απραξίας σου ....και της ευθύνης σου αυτή την στιγμή,  είναι ιστορικά αβάσταχτα !!!!
 
 Έβγα στο Φως, μην το φοβάσαι ....Ότι:  "κλεπτῶν γὰρ ἡ νύξ, τῆς δ᾽ ἀληθείας τὸ φῶς" ....και η κοινωνία πιστεύει -ακόμα- ότι δεν είσαι κλέφτης, αλλά ....
Η ιστορία διδάσκει ότι σε κρίσιμες περιόδους, σαν αυτή που περνάμε ....μόνο η απόδοση δικαιοσύνης μπορεί να δώσει την Λύση ....όλες οι άλλες μέθοδοι είναι "σημιτικά φούμαρα και στούρνων μεθοδεύσεις.
 
Άϊ στο ...."χαιρέτα" μας καημένε!  Μα τόσο ανιστόρητος είσαι(;)  ....Διάβασε επί τέλους ιστορία !
 
Υ.Γ
Όταν βλέπω παιδιά να πεινάνε δεν αντέχω ...."παραλογίζομαι" !
 
 "Τα μεγαλεία να φοβάσαι, ω ψυχή.
Και τες φιλοδοξίες σου να υπερνικήσεις...."

Φούμαρα Κ. Σημίτη: "Πέλεκυς σε διεφθαρμένους υπαλλήλους" 


"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" - ΣABBATO 21 IOYNIOY 1997 (Αποσπάσματα)
«Mήνυμα» Σημίτη προς δικαστές ότι «είναι υπόλογοι» για μελλοντικές αποφάσεις που θαακυρώνουν απολύσεις από το Δημόσιο.
Σκληρή γλώσσα από το υπουργικό συμβούλιο για όσους κρύβονται υπό την πρoστασία τηςμονιμτητας και των επετηρίδων.
Aυστηρότερη πολιτική είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει η κυβέρνηση για τους δημοσίουςυπαλλήλους σε θέματα παραγωγικότηταςαπόδοσηςαλλά και πάταξης φαινομένων διαφθοράς.
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο πρωθυπουργός για τις δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες τα τελευταίαχρόνια χιλιάδες συμβασιoύχοι έχουν πετύχει ακύρωση των απολύσεών τους και επαναπρόσληψήτoυς στο Δημόσιο (και κυρίως στη ΔEH). Aπηύθυνε μάλιστα και «μήνυμα» προς τoυς δικαστέςνααλλάξουν τη στάση τους στο μέλλον τονίζοντάς τους οτι «είναι υπόλογοι». H αναφορά αυτή τουπρωθυπουργού επικρίθηκε έντονα από τη Nέα Δημοκρατία και εκπρόσωπός της κ. Aρ.Σπηλιωτόπουλος δήλωσε ότι «τα περί απολύσεων 6.500 υπαλλήλων της ΔEH, τους οποίους ο ίδιοςο κΣημίτης ως υπουργός Βιομηχανίας παρανόμως απέλυσεσυνιστούν προσβολή της δικαιοσύνης».
Fumare(it) καπνίζω
Ζουμπάς.  Ο κοντός.
Κοθόρνοι.   Απ’ την αγγειογραφία μαθαίνουμε ότι οι ηθοποιοί της τραγωδίας
φορούσαν περίτεχνα μακριά ρούχα, συχνά έντονα χρωματισμένα και βαριά
διακοσμημένα και ψηλά παπούτσια, που ονομάζονταν κοθόρνοι, κατά μίμηση του Διονύσου
Στούρνος  Το στουρνάρι,   πέτρα απελέκητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive