Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Τ/Σ ΚΟΝΤΡΑ. "Μπήκα στην κυβέρνηση για να βοηθήσω την Ελλάδα"


"Μπήκα στην κυβέρνηση για να βοηθήσω την Ελλάδα που τότε δεν είχε κυβέρνηση. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να μιλήσω με σοβαρούς ανθρώπους. Είχα πει στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να πάμε στο Βερολίνο να διαπραγματευτούμε με την κ. Μέρκελ, αλλά κανείς δεν το δέχθηκε γιατί ο καθένας είχε κάνει την δική του συμφωνία μαζί της. Πάντα βάζω πρώτα την Ελλάδα και μετά το κόμμα και τον εαυτό μου»....

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο T/Σ ΚΟΝΤΡΑ και στους δημοσιογράφους Απ. Αποστολόπουλο, και Μ. Κουρή.

Για το ΑΡΤ
Το κανάλι ξεκίνησε από εμένα και την οικογένεια μου. Από το ’90 ήμασταν λίγοι οι δημοσιογράφοι που πήραμε κανάλια. Εν συνεχεία μπήκανε μέσα εργολάβοι, εφοπλιστές. Και τώρα κάποιοι ενοχλούνται, γιατί είμαστε μια αδέσμευτη φωνή.

Για την πορεία του ΛΑ.Ο.Σ.
Το ΛΑ.Ο.Σ πάει πάρα πολύ καλά. Χτίζω από την αρχή το κόμμα. Έχω περισσότερες Νομαρχιακές Επιτροπές απ’ αυτές που είχα όταν ήμουν στο 9%. Έδιωξα τις «μαύρες γάτες» και προχωράω μπροστά.
Από τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει η παλιννόστηση στελεχών από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις, έχω ζητήσει εγγράφως να μην αναφέρεται σ’ αυτές το κόμμα. Οι δημοσκοπήσεις διαμορφώνουν στρεβλή γνώμη.

Για την άνοδο της Χ.Α
Η Χ.Α οφείλει την άνοδό της στην αγανάκτηση του κόσμου. Είναι ένα κοινωνικό γεγονός στο οποίο έχω και εγώ μεγάλη ευθύνη γιατί όταν η Αριστερά με έλεγε «φασίστα» επί 10 χρόνια, αποδείχθηκε -όταν μπήκα στη Βουλή- ότι δίδαξα πολιτικό πολιτισμό. Τους προέδρους των κομμάτων τους αποκαλούσα «αξιότιμους». Ζήτησα να δημιουργήσουμε μια κυβέρνηση εθνικής ευθύνης. Ο κόσμος θεώρησε πως αν είναι έτσι οι φασίστες, αποφάσισαν να βάλουν μέσα και τους άλλους. Τώρα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Και σε λίγο καιρό, το δίλλημα θα είναι «Άκρα Δεξιά ή Άκρα Αριστερά». Και Άκρα Αριστερά εννοώ τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που την μέρα της δολοφονίας Γρηγορόπουλου έκαψαν την Αθήνα. Η Χ.Α χρησιμοποιείται από το σύστημα –έχοντας υστέρημα στην πολιτική της- ως «μπαμπούλας». Παλιά, ο «μπαμπούλας» ήταν από την Άκρα Αριστερά και τώρα είναι από την Άκρα Δεξιά.
Ομοίως, το σύστημα δεν με θέλει μέσα στην Βουλή γιατί έχω άποψη και τα ΜΜΕ με έχουν αποκλείσει.

Αθέτησαν τους όρους που είχα θέσει
Είχα θέσει ως όρους προκειμένου να συμμετάσχω στην κυβέρνηση:
-Όχι στη μείωση μισθών και συντάξεων
-Όχι στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας
-Όχι στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου
Αρχικά έγιναν δεκτοί, αλλά στην πορεία υπαναχώρησαν και έφυγα.
Πρότεινα: Ένας από τους 3 πολιτικούς αρχηγούς να γίνει πρωθυπουργός, οι άλλοι δύο αντιπρόεδροι και να προχωρήσουμε με 15 τεχνοκράτες υπουργούς, αλλά με ευθύνη. Και εκεί σταμάτησε η κουβέντα. Όταν μίλαγα για σύμπτυξη μετώπου των χωρών του Νότου, δεν ήξεραν που είναι ο Νότος. Και τώρα ο κ. Τσίπρας και κάποιοι άλλοι το έχουν κάνει σημαία. Γι’ αυτό το σκοπό είχα ξεσηκώσει όλους τους ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες. Μου φέρανε χαρτί -στα Αγγλικά- να υπογράψω προς την κ. Λαγκάρντ, ότι όσοι συμμετέχουμε στην κυβέρνηση δεν θα μπορούμε να ασκήσουμε άλλη πολιτική απ’ αυτή του Μνημονίου. Και εκεί απάντησα σε άπταιστα «Γαλλικά». Και γι’ αυτό λέω ότι ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος δεν είναι λύση γιατί είναι δέσμιοι αυτής της υπογραφής. Ο κ. Σαμαράς γνωρίζει ότι αυτή η συνταγή δεν οδηγεί πουθενά. Το ομολογεί και η κ. Λαγκάρντ και οι άλλοι. Αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς γιατί έχει βάλει την υπογραφή του.

Για την παραγραφή των αδικημάτων του κ. Παπακωνσταντίνου
Οι Συνταγματολόγοι βασίζουν την παραγραφή των αδικημάτων του κ. Παπακωνσταντίνου στο ότι ορκίσθηκε νέα Βουλή για μια ημέρα. Άρα ο κ. Παπακωνσταντίνου «έχει καθαρίσει». Και σε αυτό φταίνε ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Βαρβιτσιώτης που συμφώνησαν στην αναθεώρηση του Συντάγματος να την γλυτώνει ο πολιτικός με συνοπτικές διαδικασίες. Φταίει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και ήμουν ο μόνος που αντέδρασα τότε στην ψήφισή του άρθρου 86.

Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική
Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει πολιτική. Ο Τσίπρας, πονηρός, μίλησε για «αξιοπρέπεια του Έθνους και του λαού». Δεν δείχνουν κάποια αξιοπρέπεια ο κ. Σαμαράς ή ο κ. Βενιζέλος. Ακόμα και ο κ. Κουβέλης.
Να γίνει κέντρο αποφάσεων η Αθήνα και όχι οι ξένοι. Είναι προσβλητικό. Χρειάζομαι λεφτά. Μπορώ να έχω νόμισμα που να το τυπώνω εγώ, χωρίς να βγω από το ευρώ. Έχω δικαίωμα να βγάλω ένα εθνικό ομόλογο αξίας 100 δισ. ευρώ που να είναι νόμισμα. Έτσι γυρίζει η ρευστότητα. Γι’ αυτό το λόγο έφυγαν οι εταιρείες ΒΙΟΧΑΛΚΟ, η 3Ε, η ΦΑΓΕ. Εμείς πως θα ζήσουμε όταν το Δημόσιο δεν μπορεί να προσλάβει και ταυτοχρόνως κάμπτεται ο ιδιωτικός τομέας; Όσο ήμουν στην ευρωβουλή, γνώριζα ότι ο κ. Μορς και οι άλλοι ήταν απλοί υπάλληλοι με βαθμό «υπολοχαγού». Εδώ είναι «στρατάρχες». Αυτό με τρελαίνει.
Αυτοί που πήγαν χθες στο πάρτι του κ. Μπομπ Τραα (τον εκπρόσωπο της κατοχής), είναι οι γνωστοί «χλιμίντζουρες των μεσαίων σελίδων» και κάποιοι επιχειρηματίες που δεν ενδιαφέρονται αν ο κόσμος πεθαίνει, αλλά ευελπιστούν σε μια σωστή κίνηση του κ. Μπομπ Τραα για να ωφεληθούν οικονομικά.

Στην ευρωβουλή είναι η μάχη
Οι δημοσιογράφοι μιλάνε για συμμετοχή μου στην Δημαρχία των Αθηνών, αλλά δεν είναι κάτι που έχω αποφασίσει, ούτε με απασχολεί. Εγώ θα πολεμήσω εκεί που γίνεται η μάχη. Στις Βρυξέλλες. Διεκδικώντας σαν ευρωβουλευτής πάλι την θέση του Αντιπροέδρου δίπλα στην ισχυρότερη προσωπικότητα σήμερα της Ευρώπης, τον κ. Φάρατζ που τότε ήταν Πρόεδρος των Ευρωσκεπτικιστών το 2004 και Αντιπρόεδρος εγώ. Σαν ευρωβουλευτής έδινα μάχη απέναντι στο Λαϊκό κόμμα, το οποίο ήθελε να μας «καπελώσει», εδώ και στην Κύπρο. Ξέρω να δουλεύω στην Ευρωβουλή. Το 2006 αναδείχθηκα ο πιο χρήσιμος ευρωβουλευτής για την χώρα και είναι άλλο το επίπεδο των ανθρώπων. Εκεί μπορείς να συνεννοηθείς.

Για συνεργασία με ΝΔ και τους αποχωρήσαντες
Δεν υπήρξε ποτέ –δηλώνω κατηγορηματικά- διάλογος με τον κ. Σαμαρά από το Μάιο του 2012. Η ΝΔ δεν έχει να μου δώσει τίποτα αν δεν αλλάξει πολιτική. Στην συζήτηση που είχαμε τότε στη Βουλή, πρότεινα τη συμμετοχή όλων των βουλευτών μου στη στήριξη της ΝΔ, κάτι που δεν έγινε δεκτό.
Ο κ. Βορίδης και ο κ. Άδωνις την κρίσιμη στιγμή πούλησαν το κόμμα. Αν δεν είχαν φύγει, δεν θα ήταν αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων. Ο κόσμος δέχθηκε ένα σοκ. Και το βράδυ που διαλύθηκε η Βουλή, είπα στον κ. Σαμαρά ότι εγώ δεν πρόκειται να ρίξω δίχτυα σε κανέναν από τους 22. Μου είπε ότι το ίδιο θα κάνει και εκείνος και την άλλη μέρα τους είχε στο γραφείο του. Δεν έχει τη μπέσα που πρέπει να έχει ένας πολιτικός ηγέτης. Η όποια περίπτωση συνεργασίας των δύο κομμάτων, έληξε μετά από μια έρευνα που έκανε το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μου έδινε ποσοστό δημοφιλίας στο χώρο της ΝΔ 81%.

Για την λύση από την Ρωσία
Όταν ήμουν στη κυβέρνηση, πήγα στην Ρωσία και ήμουν στο παρά 1’ να πάρουν οι Ρώσοι το Νεώριο. Αν τότε είχα βάλει τον ρώσο στο Αιγαίο, τώρα δεν θα είχα τον πνιγμό των εξοπλισμών. Γιατί αν αύριο δώσουν οι Αμερικανοί ένα κομμάτι στους Κούρδους στη Συρία που θα ακουμπά και λίγο την Τουρκία, η Τουρκία από που θα πάρει αντιπαροχή; Στο Αιγαίο. Αυτό με φοβίζει. Το Αιγαίο είναι χωρισμένο σε 8 οικόπεδα και έχω μόνο ένα υποβρύχιο για την φύλαξή του. Και οι Τούρκοι στέλνουν την τορπιλάκατό τους στην Τζια.
Στη Βουλή είχα ρωτήσει αν έχει γίνει πρόσκληση στον Μεντβέντεφ που έχει 150 επιχειρηματίες που μπορούν να βοηθήσουν και πήρα την απάντηση ότι έχει σταλεί πρόσκληση και έρχεται. Πάω την άλλη μέρα στο Κρεμλίνο και μου λένε ότι δεν ήρθε καμιά πρόσκληση. Αυτά είναι πολιτικά καραγκιοζιλίκια. Είναι μια μεγάλη χώρα. Δεν μπορείς να την κοροϊδεύεις και να τους λες «δεν σου δίνω την ΔΕΣΦΑ και την δίνω στους Αμερικάνους μέσω των Αζέρων. Θα σου κλείσουν την κάνουλα».

Για την ενδεχόμενη συμμετοχή μας στο πόλεμο της Συρίας
Ο κ. Πούτιν βγήκε αναβαθμισμένος από τους χειρισμούς στην υπόθεση της Συρίας. Αντιθέτως να σας θυμίσω ότι η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου ήταν η μοναδική απ’ όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ που βγήκε πιο μπροστά και από τους Αμερικάνους. Όταν ακόμα και το Βρετανικό Κοινοβούλιο έλεγε: «Που πάτε εκεί πέρα». Και μόλις είδε ο κ. Βενιζέλος ότι αλλάζει το κλίμα και πάμε για πολιτική λύση άλλαξε στάση… Αυτά είναι πολιτικά καραγκιοζιλίκια. Δεν μπορείς να συνεργαστείς μ’ αυτούς.

Για την εξαγορά της ΔΕΠΑ από την Ρωσία
Δεν ξέρω…Όσο περισσότερο βάζουμε τη Ρωσία στο παιχνίδι τόσο καλύτερα… Ο Αμερικάνος αντιδρά. Το θέμα είναι πόσο τον ακούμε και πόσο σκύβουμε το κεφάλι.
Κοιτάξτε τι έγινε στην Πλατεία Ταξίμ! Θυμάστε τι γινόταν στο Πολυτεχνείο. Ήμουνα σε ανοικτή γραμμή με τον κ. Παυλόπουλο εκείνο το βράδυ και οι αντεξουσιαστές έφυγαν στις 1-2 το πρωί. Ποιος έκαιγε τότε, μέχρι τις 4 το πρωί, την Αθήνα; Εν πάσει περιπτώσει ο Σαμαράς φοβάται ότι ο Αμερικάνος μπορεί ανά πάσα στιγμή να του δημιουργήσει πρόβλημα


Για Βουλή και κυβέρνηση με άλλο πρωθυπουργό
Άκουσα και τον κ. Σκανδαλίδη να το λέει αυτό. Αλλά δεν θα μπορούσαν να είναι πρωθυπουργοί ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος μετά την δέσμευση με την υπογραφή τους.

Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Δεν είναι κακός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Απλά τον έχουν απογυμνώσει. Μετά την αλλαγή του Συντάγματος, το ’85 από τον κ. Παπανδρέου που το έκανε πρωθυπουργοκεντρικό, το ομολογεί και ο ίδιος. Έχει τις έγνοιες και τους προβληματισμούς του, έχει πολλές κοινές σκέψεις με εμένα, είναι πατριώτης, αλλά δεν μπορεί.

Για το κλείσιμο των Αμυντικών Συστημάτων και την εξαγορά της ΛΑΡΚΟ από εταιρεία με έδρα τα Σκόπια
Αν ήμουν το Λουξεμβούργο, δεν θα με πείραζε. Τα σύνορα μου όμως είναι η Αλβανία η οποία διεκδικεί με τους Τσάμηδες, τα Σκόπια που διεκδικούν τη Μακεδονία και την Τουρκία που διεκδικεί τα πάντα!
Τουλάχιστον τις αμυντικές βιομηχανίες δεν μπορώ να τις διαλύσω. Άκουσα κάτι από τον κ. Αβραμόπουλο, να τις πάρει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Έπρεπε να το είχε κάνει ήδη. Έχουμε 3 έτοιμα υποβρύχια και δεν μπορούμε να τα πάρουμε. Αν ήμουν κυβέρνηση θα τα είχα πάρει, ειδικά τώρα που κινδυνεύω. Και δεν θα άφηνα τον κ. Σάφα να μου ζητάει «δεκάρικα» και «εικοσάρικα».
Θα μπορούσε ο ισολογισμός των αμυντικών βιομηχανιών να είναι θετικός γιατί έχει παραγγελίες, αλλά για 3 χρόνια δεν τους έδιναν φορολογική ενημερότητα. Και οι μετανάστες στέλνουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό χωρίς να τους ζητά κανείς φορολογική ενημερότητα.

Για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης
Φεύγω από την συνθήκη του «Δουβλίνο ΙΙ», σφραγίζω ταξιδιωτικά έγγραφα και φεύγουν από την Ελλάδα. Δεν μπορώ να τους αντέξω. Είμαι η φτωχότερη χώρα. Αλλά οι δικοί μας πολιτικοί δεν έχουν τα κότσια να κάνουν κάτι τέτοιο. Ότι πει ο κ. Π. Τόμσεν.

Για την επιλογή Παπαδήμου
Ο κ. Παπαδήμος ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να πάρει η Ελλάδα μια ανάσα χρόνου, μια που η τρόικα δεν θα έμπαινε εμπόδιο στον δικό τους άνθρωπο, τον άνθρωπο της τριμερούς, των τραπεζών.

Για το ΠΑΣΟΚ


Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει και κάποιος πρέπει να τους το πει. Μένουν κάποια πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ. Εγώ βλέπω τον κ. Βενιζέλο στο ρόλο του Γ. Μαύρου μέσα στο ΠΑΣΟΚ ή στην ΝΔ.

5 σχόλια:

  1. σκατα στα μουτρα σας προδοτες.σας ψηφισαμε και δυο φορες ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΚΤΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΓΥΡΑΡΕ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΠΑΛΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1,5%!!! ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΪΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ;ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΑΤΙΑ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΑ.Ο.Σ!!!ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΟΡΑΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΙΛΟΥΝ??
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ,5-10-20-50 ΠΟΣΕΣ???

    ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΛΕΤΕ...

    ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ...

    ΠΕΤΥΧΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΕ.
    ΜΟΙΡΑΖΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1945.

    ΕΤΣΙ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ...

    ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ....
    ΕΔΩ ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟ 3.18 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=DbG5mM50yN8&NR=1

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ???
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΑΥΤΟ!!!

    ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ...

    ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ...

    ΠΩΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ (ξεβρακωθουν) ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....




    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive