Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΔΕΘ. ΛΥΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ & ΔΙΝΕΙ EΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΒΙΝΤΕΟ & ΚΕΙΜΕΝΟ



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ>>


O Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, επισκέφτηκε χθές τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η επίσκεψη του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ ξεκίνησε με συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο, κ. Αναστάσιο Τζήκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κυριάκο Ποζρικίδη της HELLEXPO Δ.Ε.Θ., από τους οποίους ενημερώθηκε για την πορεία του Οργανισμού μετά την συγχώνευση....
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. τόνισε ότι η συγχώνευση των δύο εταιρειών (HELLEXPO-Δ.Ε.Θ.) μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας, ώστε η Δ.Ε.Θ. να αποτελέσει και πάλι πόλο έλξης του διεθνούς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.
Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. και παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου προς τους δημοσιογράφους, όπου μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:
Για την εικόνα της ΔΕΘ
Η συρρίκνωση που παρατήρησα στη Δ.Ε.Θ. αντανακλά την εικόνα της Ελλάδος σήμερα. Ακόμη και στη δεκαετία του ’70 η έκθεση ήταν πιο λαμπρή.
Λανθασμένη πολιτική
Όλοι συμφωνούν πως το μίγμα της πολιτικής που ακολουθούμε είναι λανθασμένο. Το να επιμένουμε όμως σε αυτό δεν είναι απλά λάθος, είναι έγκλημα!
Για πρόωρες εκλογές
Οι εκλογές θα διόρθωναν τα πράγματα εάν σκεφτόμασταν με την μικροπολιτική αντίληψη του ’60. Αλλά εάν κάποιος σκέφτεται εθνικά δεν θα ήθελε εκλογές τώρα. Οι εκλογές θα επέφεραν πρόσθετες δυσκολίες στο ήδη δύσκολο περιβάλλον που αντιμετωπίζουμε.

Πολιτική οσφυοκαμψία και επιπολαιότητα
Η πολιτική οσφυοκαμψίας που ακολουθεί η κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά είναι και προσβλητική, μια που περιμένει πάντα οδηγίες από το Βερολίνο, αλλά και μη λειτουργική. Οι υποσχέσεις δε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για επιστροφή στο επίπεδο ζωής που είχαμε πριν από πέντε χρόνια είναι εντελώς επιπόλαιες.

Δίκαιη η αγανάκτηση του λαού
Ουδείς διερωτάται σήμερα πως περνάει ο απλός πολίτης. Κανέναν δεν απασχολούν οι αυτοκτονίες ή η πρόσβαση των πολιτών στο φάρμακο. Οι δανειστές ενδιαφέρονται μόνο πως δεν θα υπάρξει κάποιο ατύχημα στις Τράπεζες.
Συρρίκνωση και όχι ανάπτυξη
Η συνεχής συρρίκνωση της οικονομίας δεν αποτελεί απάντηση στην ύφεσηΟ πρωθυπουργός μιλάει συνέχεια για ανάπτυξη, αλλά φαίνεται πια ξεκάθαρα πως δεν μπορεί να την βάλει μπρος.

Για μια γνήσια εθνική πολιτική
Η επιβίωση αυτής της κυβέρνησης εξαρτάται από τους μεγάλους και τους δυνατούς. Και αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημά της. Χρειαζόμαστε απεξάρτηση ώστε να ασκήσουμε μία γνήσια εθνική πολιτική. Δεν μπορεί ο Πωλ Τόμσεν, ένας μικρομεσαίος υπάλληλος του ΔΝΤ, ή ο Μορς, ένας καθημερινός υπάλληλος της ευρωβουλής, ούτε καν υπολοχαγός δηλαδή, να λειτουργούν ως στρατάρχες της χώρας.

Ανυπαρξία αξιοπρέπειας
Ζει η Ελλάδα πολιτικά σήμερα; Δεν μπορεί να περιμένουμε με το ρολόι τις γερμανικές εκλογές. Κανείς δεν είναι ευτυχής. Δεν λέω να σηκώσουμε την παντιέρα της επανάστασης αλλά να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπρέπειά μας.

Αμυντικά συστήματα και ΛΑΡΚΟ
Μετά τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ σειρά είχαν τα αμυντικά συστήματα. Ξεχνάμε πως η Ελλάδα δεν είναι Λουξεμβούργο. Στο βυθό του Αιγαίου είμαστε γυμνοί, ενώ τρία υποβρύχια κάθονται επειδή κάποιος θέλει ένα ευρώ παραπάνω. Και τώρα κλείνουν τη ΛΑΡΚΟ που είναι ένα ανενεργό θησαυροφυλάκιο.

Στα όρια της προδοσίας
Ακολουθούμε λαθεμένη πολιτική η οποία αγγίζει τα όρια της προδοσίας. Έκανα μεγάλο αγώνα να φέρω επενδύσεις από τη Ρωσία αλλά οι πολιτικοί μας έκαναν «ότι μπορούσαν» για να τους διώξουμε.

Για τα Σκόπια
Μετά την συνάντηση που είχα με τον Μάθιου Νίμιτς στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για την εξέλιξη της πορείας του Σκοπιανού. Η πολιτική της κυβέρνησης είναι να προσπαθεί να χρονοτριβεί ώστε να απομακρύνει το θέμα και όχι να κερδίσει πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive