Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

O ΛΑ.Ο.Σ. ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, Ή ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΑΣ ΔΟΥΜΕ..ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΕΓΓΡΑΦΑ & 5 ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ



Πηγή που αναφέρει το έλλειμμα: Ελληνική Δημοκρατία/Ελληνική Στατιστική Αρχήhttp://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/greek_economy_7_10_2011.pdf  ‘Έκδοση 56 Σελίδων με τίτλο η Ελληνική οικονομία / 7 Οκτ 2011, Σελίδα 22, Πίνακας 8 , γενικά μεγέθη 2000-2010. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας το πρωτογενές έλλειμμα του 2009 ήταν 24 δις ευρώ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ……. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ>>


















Συζήτηση επί των Άρθρων του Νομοσχεδίου

       Βορίδης : Υπερψηφίζουμε το πρώτο άρθρο που αφορά στον μηχανισμό στήριξης της οικονομίας, γιατί κατά τη γνώμη μας αυτό είναι το βασικό άρθρο και το βασικό ζήτημα του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου. (Προέβλεπε ρητά στην 4η παράγραφο """τα Μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις να έρχονται στη βουλή για κύρωση"" κάτι που δεν έγινε ποτέ. Η Δανειακή σύμβαση - Μνημόνιο που περιείχε τους όρους των Δανειστών υπεγράφη μόνο από Παπακωσταντινου και Προβοπουλο χωρίς ποτέ να περάσει από τη Βουλή για κύρωση .......άρα είναι άκυρη έκνομη και αντισυνταγματική.)

Στο δεύτερο άρθρο, εκείνο το οποίο δεν κατανοούμε και θα θέλαμε κάποια στιγμή μια διευκρίνιση από την Κυβέρνηση, είναι γιατί υπάρχει αυτή η γενική απαίτηση για τόσο ευρείες εξουσιοδοτήσεις. Θα δείτε ότι στην παράγραφο 1 εδάφια α’ και β’, όπως και στις παραγράφους 2 και 3, στην πραγματικότητα ζητούνται νομοθετικές εξουσιοδοτήσεις, ώστε για ζητήματα μείζονος σημασίας που έχουν σχέση με την εκτέλεση του σχεδίου, να μπορούν να λαμβάνονται οι όποιες αποφάσεις με προεδρικά διατάγματα ή με υπουργικές αποφάσεις.
Όσο κι αν αντιλαμβάνομαι ότι πίσω από αυτό υπάρχει μια επιθυμία να παρασχεθεί τώρα η νομοθετική εξουσιοδότηση εδώ, από την Ελληνική Βουλή, ώστε παραδείγματος χάριν διάφορα τυχόν επαχθή μέτρα να μην έρχονται εν συνεχεία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς ψήφιση, αλλά με το άρθρο δεύτερο «παρασχεθείσα εξουσιοδότηση» να μπορούν ουσιαστικά να νομοθετούν οι Υπουργοί με προεδρικά διατάγματα και με υπουργικές αποφάσεις, θεωρώ ότι αυτά είναι μεγάλα θέματα και θα έπρεπε να τα βλέπουμε στο Κοινοβούλιο. Με αυτήν την άποψη θα καταψηφίσουμε το άρθρο δεύτερο,κυρίως για το λόγο αυτό, παρά το ότι μέσα στο άρθρο δεύτερο υπάρχουν άλλες διατάξεις με τις οποίες συμφωνούμε.

Θα καταψηφίσουμε το άρθρο τρίτογιατί βρίσκουμε ότι είναι ιδιαίτερα ανελαστικό. Το να μην έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα το οποίο θέσαμε και το οποίο ήταν το θέμα της αυξήσεως σε ορισμένο σημείο…ΑΦΟΡΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
        
      Τέταρτο άρθρο. Εδώ υπάρχει η δυσκολία  την οποία, φαντάζομαι, και άλλοι συνάδελφοι θα έχουν. Υπάρχουν μέτρα, με τα οποία συμφωνούν και μέτρα, με τα οποία διαφωνούν. Εμείς έχουμε  μία πάγια θέση: Διαφωνούμε με τις αυξήσεις του Φ.Π.Α. Διαφωνούμε με τις αυξήσεις των φόρων στα πετρελαιοειδή. Έχουμε επίσης μία πάγια θέση: Και υπό αυτή την έννοια, ενώ θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε με τις αυξήσεις φόρων στα τσιγάρα, στον καπνό και σε ορισμένα από τα αλκοολούχα, από τα οποία θα έπρεπε, κατά τη γνώμη μου, να εξαιρεθούν τελείως το κρασί, το ούζο, το τσίπουρο, η τσικουδιά και σε κάποιο βαθμό η μπύρα, παρά ταύτα, επειδή αυτά είναι βαλμένα και έτσι και αλλιώς, δηλαδή είναι ένα άρθρο το οποίο περιλαμβάνει όλες αυτές τις πρόσθετες φορολογίες, επομένως, στο βαθμό που με άλλα συμφωνούμε και με άλλα διαφωνούμε, είμαστε υποχρεωμένοι νακαταψηφίσουμε το άρθρο αυτό.

Και να πω το εξής: Παρ’ ότι η βασική μας θέση είναι αντίθετη στις έκτακτες φορολογίες, απλώς δηλώνουμε εδώ ότι θα συμφωνούσαμε με την επιβολή αυτού του πρόσθετου φόρου πολυτελείας, που αφορά τα αυτοκίνητα.
Στην έκτακτη εισφορά  στα  κέρδη των νομικών προσώπων έχουμε μία πάγια θέση: Δεν υπερψηφίζουμε τις έκτακτες εισφορές. Θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά προβληματικές, από πλευράς φορολογικού δικαίου  και δεν θέλουμε να την κάμψουμε αυτή. Θα βλέπαμε, όμως, ότι θα μπορούσε να τεθεί ένας φόρος  στις τηλεοπτικές διαφημίσεις, ειδικώς για την παρούσα φάση.
Όμως και γι’ αυτό το λόγο, επειδή εν μέρει  συμφωνούμε και εν μέρει διαφωνούμε με τις ρυθμίσεις, θακαταψηφίσουμε και το άρθρο πέμπτο.

Τα άρθρα έκτο και έβδομο, που αφορούν τα οργανωτικά μέτρα των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών και την έναρξη ισχύος του νόμου, θα τα υπερψηφίσουμε.
===========================================================================

       Κος Γιώργος Καρατζαφέρης:
 Θα ήθελα να έχω μία διαβεβαίωση ότι γι’ αυτό το χρέος, που οδηγούμεθα εκεί που οδηγούμεθα σήμερα, ....... θα βρεθεί ένας τρόπος να απολογηθούν κάποιοι.Εγώ προτείνω να υπάρξει μία επιτροπή, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν οι πολιτικοί Αρχηγοί και οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής, για να εξετάσουμε τους Πρωθυπουργούς και να τους πούμε: «Γιατί αύξησες το χρέος κατά την περίοδο εκείνη;». Να μας πουν: «Αυτό ήταν επένδυση, αυτό ήταν δάνειο, αυτό ήταν άλλο, αλλά και αυτά είναι αδικαιολόγητα». Να ακούσει ο ελληνικός λαός τι έφταιξε και οδηγείται στη λαιμητόμο. Γιατί σήμερα να έχουμε αυτό το οδυνηρό προνόμιο να πούμε εάν η χώρα πρέπει να εκτελεστεί ή να μείνει σε κώμα; ..... Είναι εύκολη απόφαση ή θα λάβουμε μια απόφαση απλώς με μικροκομματικά πολιτικά κριτήρια «είπε αυτός έτσι, να πάω εγώ έτσι»;
Τι ζητάμε σήμερα; Τι ψηφίζουμε; Να καταλάβουμε.
Ψηφίζουμε εάν θα έχει μισθό την 1η του μηνός ο Έλληνας δημόσιος υπάλληλος, εάν θα πληρωθούν οι συντάξεις.
Εάν ο οποιοσδήποτε με επιχειρήματα μου πει ότι θα βρούμε λεφτά, χωρίς αυτήν την είσοδο, την εισπήδηση στη χώρα μας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, εγώ αμέσως θα προστρέξω στην άποψη αυτή.
Ένας να μου πει. Πρέπει να βρούμε 10.000.000 ευρώ σε μία εβδομάδα.
Έχει κανείς να μου πει από πού; Να μου πει συγκεκριμένα πράγματα, όχι λόγια.
Έχετε όμηρο την πατρίδα, την οικογένειά μας και καλούμεθα να πληρώσουμε λύτρα για να τους σώσουμε. ....
Κάποιοι ρισκάρουν να μην πληρώσουν τα λύτρα. Μπορεί να εκτελεσθεί, όμως, η πατρίδα.
Αυτή είναι η εικόνα της πατρίδος. Μια πατρίδα, η οποία δεν υπάρχει, γιατί εσείς πλοηγηθήκατε για να τη φέρετε σ’ αυτήν την κατάσταση. Έχετε ευθύνες και εμείς δεν παίρνουμε μεγαλύτερη ευθύνη να αφήσουμε την πατρίδα ακάλυπτη.
Δεν ξέρουμε εμείς ότι υπάρχει πολιτικό κόστος; Δεν το ξέρουμε;
Θα πρέπει να εξηγούμε στον καθένα που θα συναντάμε ότι υπήρχε κίνδυνος να τα χάσεις όλα, γι’ αυτό περιορίσου σ’ αυτό που σου δίνουν;
           Έτσι, λοιπόν, έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ του θανάτου, της εκτέλεσης και του κώματος.
Εμείς θα προτιμήσουμε αυτό: Να υπάρχει μία ελπίδα. Και να το ξέρετε καλά εσείς του ΠΑΣΟΚ, είσαστε μια από τις πιο αδύναμες Κυβερνήσεις. Η μόνη λύση είναι η οικουμενική κυβέρνηση.
Να λάβει ευθύνες και να προστατεύσει τον ελληνικό λαό από όλα αυτά τα προεδρικά διατάγματα, στα οποία μας ζητάτε «λευκή επιταγή».
Και την ίδια ώρα εδώ, κύριε Υπουργέ, παροχή οδηγιών για την υλοποίηση εισοδηματικής πολιτικής του έτους 2010. Ακούστε το. Σελίδα 6. «Στο διοικητή και τους προέδρους των νομικών προσώπων και μέχρι του διπλάσιου του ορίου στο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο». Δηλαδή, 5.900; 12.000. Παράθυρα για δωδεκάρια. 1η Απριλίου. Το μήνα που πήγαμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, εσείς δίνετε 12.000 ευρώ στους οποιουσδήποτε διοικητάδες. Εδώ λέγαμε να τα κόψετε. Τολμάμε; Να πούμε οροφή για τα τρία χρόνια τα 4.000 ευρώ για όλους, είτε είναι πρόεδρος του ΗΛΠΑΠ, είτε είναι Βουλευτής, Πρωθυπουργός, οποιοσδήποτε, για να πούμε στον άλλον «Θα μείνεις στο επίδομα των 500». Να τα κατεβάσουμε όλα. Ανώτατο όριο τα 4.000. Δεν μπορούμε να νομοθετούμε εμείς να πεινάσει ο ελληνικός λαός και κάτω τα υπόγεια να είναι γεμάτα «LEXUS», «BMW» και «MERCEDES». Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε; Φωνάζουμε, τσακωνόμαστε, λέμε οτιδήποτε, καβαλάμε τα «LEXUS» και φεύγουμε; 

6 σχόλια:

  1. Να χαρώ εγω δημοκράτες. Κατά τ'αλλα οι Χρυσαυγήτες ειναι φασίστες!Ενας σας διαβάζει και σχολιάζει (εγώ δηλαδή) και τον λογοκρίνετε!Νομίζετε ότι έτσι θα μπήτε στην βουλή.Τι να σας πω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Akis Stefanidis είπε...
    Πολύ ωραία και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ δημοσίευση.
    Αλλά νομίζω οτι λείπουν τα βίντεο με τις ομιλίες του Προέδρου,αν και έγραψες κάποια αποσπάσματα από ότι είπε στις 6 Μα'ί'ου 2010 που ο ΛΑ.Ο'.Σ. ψήφισε.
    Επίσης λείπει το άλλο βίντεο της ΝΕ.Ο.Σ. Mythbusters,με την μεγάλη διάρκεια.
    Επιτέλους ας μάθουν κάποιοι 'ΑΣΧΕΤΟΙ που τόσα ΧΡΟΝΙΑ δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική,οτι 'ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ και άλλο κατα άρθρων.
    ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ!
    Αυτοί είναι ΑΝΗΔΕΟΙ και εκτίθονται όταν τολμούν να μιλήσουν εναντίον του πιο Πατριωτικού κόμματος Της Ελλάδος.
    Πατριωτικού στην ΠΡΑΞΗ και όχι στα ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ.
    Από ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.
    Στο FB στις ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ μου,έχω μία ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ 'ΕΡΕΥΝΑ που έκανα
    για το ίδιο θέμα.
    Λέγεται ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε.
    Επίσης στον λογαριασμό μου,
    στο Youtube,έχω ΟΛΟΚΛΗΡΗ την συζήτηση εκείνης της ημέρας,που έγινε Στην Βουλή Των Ελλήνων.
    http://www.youtube.com/user/ANIKHTOI
    Τέλος,αν θέλετε άμεση επικοινωνία μαζί μου,θα χαρώ να τα πούμε
    ΛΑ.Ο'.Σ. για πάνταααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΙΙΙ ΚΑΙ ΙV ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ 2009, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΑ 25 ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΜΕΣΑ Η ΧΩΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ
    ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΣΤΡΕΒΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΧΑΜΕΝΕΣ.

    ΟΘΩΝ ΦΛΩΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον μεγαλύτερο πόλεμο στον ΛΑ.Ο.Σ και τον Καρατζαφέρη τον έκανε η Χ.Α μόνο και μόνο για να μπεί στην Βουλή και να λιγδώσει το αντεράκι της! Τι κι αν η λασπολογία της είναι copy paste των όσων έλεγε ο Πρετεντέρης του MEGA΄......στην Βουλή να μπούμε και όλα τ άλλα δεν τους ένοιαζαν!ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ;ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ Ο,003 ;;;Ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΈΓΙΝΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ;;ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. isvoros,να πας στο makeleio.gr να μιλήσεις για λογοκρισία,ξέρεις,εκεί που μπαίνουν συνέχεια δημοσιεύματα κατά του ΛΑ.Ο.Σ και υπέρ της Χ.Α...αλλά τα σχόλια μπαίνουν μετά απο έγκριση ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΤΕΛΟΣ!!

    ΤΗΝ ΠΑΘΑΤΕ,Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΞΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ...

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ...

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΜΕ...
    ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΦΘΟΡΕΣ,ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΕΑΤΗ...

    ΑΧ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΛΕΠΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ????

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ Η ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΛΟΥΣ,ΣΑΜΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ??

    ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΩ...

    ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ!!!

    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΧΝΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ,ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑΑΑΑ!!!

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΑΛΥΠΤΗ!!!!

    ΕΔΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....

    http://www.youtube.com/watch?v=sCh-79aE7sQ

    ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ,ΕΚΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΤΡΕΧΕ...

    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΔΩΝΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    http://www.youtube.com/watch?v=nJNibTKI13M


    ΔΕΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΤΕ ANTIΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ,ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΜΩΣ ...

    ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ…ΣΤΟ 11.10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    http://www.youtube.com/watch?v=SiNeRCVktNY&t=11m10s

    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΦΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΒΙΕΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ,ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ..

    ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΛΙΓΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ,ΑΛΛΑ ΟΡΘΙΟΙ,ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ...

    ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
    600ΧΙΛ ΛΟΥΚΕΤΑ,5ΧΙΛ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive