Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΝΟΣ (ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΒΙΝΤΕΟ

Ας συνεισφέρουμε λοιπόν κάτι επιπλέον στον δημόσιο διάλογο, υπενθυμίζοντας τι είχε πει ο υπουργός Οικονομικών του το πρώτο διάστημα, Δημήτρης Κουλουριάνος, μέχρις ότου παραιτηθεί, 13 μήνες μετά, χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε αρνητική δήλωση και διαμαρτυρία για τις πιέσεις που δέχτηκε και τους παραλογισμούς που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Με μεγάλη ένταση εξακολουθεί η δημόσια συζήτηση ανάμεσα σε όλες τις πλευρές για τις ευθύνες του Ανδρέα Παπανδρέου για τη σημερινή κατάσταση, μετά από σχετικές αναφορές του Μάκη Βορίδη και του Άδωνι Γεωργιάδη....
Ο Ανδρέας Παπανδρέου που ήταν καθηγητής του Δηµήτρη Κουλουριάνου στο φημισμένο πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, είχε επισκεφθεί το 1962 την Κορώνη της Μεσσηνίας και είχε μείνει στο πατρικό σπίτι του πρώην μαθητή και μετέπειτα φίλου του.
Είκοσι χρόνια αργότερα (1982) ο Ανδρέας, αναθέτει ως πρωθυπουργός πλέον στον παλιό του φίλο και έγκριτο πια οικονομολόγο και στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, το υπουργείο Οικονομικών. Ας δούμε λοιπόν τι είχε πει πριν από δύο χρόνια, έχοντας κλείσει τα 81 χρόνια ζωής και απασχολούμενος ως αγρότης και οινοπαραγωγός στην εφημερίδα «Το Βήμα».
Η άποψη που διατύπωσε για τη γέννηση της «χιονοστιβάδας του χρέους» και το τι μας περιμένει, έχουν αυτονόητο ενδιαφέρον, ενώ αξίζει να δει κανείς το βίντεο, έχοντας πρώτα διαβάσει όσα γράψαμε την Κυριακή: http://www.defence-point.gr/news/?p=79292

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive