Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Εδώ έγινε η συμπλοκή και έπεσε νεκρός ο Αλβανός δραπέτης! - Ποιος ήταν ο κακοποιός θείος του που σκοτώθηκε μαζί του - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Μετά την αιματηρή συμπλοκή στην Κόνισκα, το χωριό παραμένει από το πρωί αποκλεισμένο από Αστυνομικές δυνάμεις που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σημείο πoυ έπεσε νεκρός ο 25χρονος Αλβανός δραπέτης μαζί με τον κακοποιό θείο του που τον βοηθούσε.... ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ>>>

Κάλυκες στο σημείο της συμπλοκής - ΦΩΤΟ από το OnairNews
Κάλυκες στο σημείο της συμπλοκής - ΦΩΤΟ από το OnairNews
Άνδρες των Εγκληματολογικών εργαστηρίων προσπαθούν να συλλέξουν κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο για την συνέχιση της μεγάλης επιχείρησης, αφού όπως αιφνιδιαστικά προέκυψε σήμερα, οι τέσσερις από τους πέντε δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων παραμένουν ασύλληπτοι.
Αυτό πρακτικά δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο οι υπόλοιποι τέσσερις να έχουν επίσης χωριστεί σε ομάδες των δυο.

Με τους αστυνομικούς να "χτενίζουν" την περιοχή, έγινε το πρωί η μεταφορά των σορών, των δύο κακοποιών που έπεσαν νεκροί στη συμπλοκή. 

 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της συμπλοκής, από το agriniopress:















Η μεταφορά των σορών των κακοποιών - ΦΩΤΟ από το AgrinioPressΗ μεταφορά των σορών των κακοποιών - ΦΩΤΟ από το AgrinioPress





Πλήρης επιβεβαίωση του NewsIt που σας ενημέρωσε πρώτο για την ανατροπή δεδομένων, λίγες ώρες μετά την άγρια μάχη στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας με δύο νεκρούς. Αν και αρχικά αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δύο εκ των δραπετών έπεσαν νεκροί στη μάχη με τα ΕΚΑΜ, διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά ότι πρόκειται για έναν δραπέτη και έναν συγγενή του.

Όπως ανακοινώθηκε νεκρός είναι ο ο 25χρονος δραπέτης LIKA EDISON που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία και ο θείος του, επίσης από την Αλβανία, που είχε ρόλο κλειδί στην απόδραση..
.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο δεύτερος νεκρός είναι ο LIKA ή SINANI (Ον.) KUJTIM ή FLAMUR του RAMAZAN ή RAMADAN και της LIE ή LIHE, ο οποίος γεννήθηκε το 1974 ή 1975 ή 1977 στην Αλβανία και είχε αποδράσει στις 25.03.2006 από τις δικαστικές φυλακές της Λάρισας, μετά από άδεια που είχε πάρει.

Τραυματίας ένας Αστυνομικός - Έπεσε σε χαράδρα κατά τη διάρκεια των ερευνών!

Σύμφωνα με το LamiaStar, αμέσως μετά τη συμπλοκή, κατά την οποία σκοτώθηκαν οι δύο Αλβανοί, ακολούθησε κυνηγητό μέσα στο δάσος για την σύλληψη και των υπόλοιπων δραπετών. Τότε, ένας από τους αστυνομικούς γλίστρισε και έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί!

Οι συνάδελφοί του τον απεγκλώβισαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Καρπενησίου όπου διαγνώστηκε κάταγμα ισχύος και ο Δ/ντής της Ορθοπεδικής που ενημερώθηκε και πήγε τα ξημερώματα, προχώρησε σε επέμβαση.




Ποιος ήταν ο θείος του Λίκα που βοηθούσε τους δραπέτεςΣύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θείος του δραπέτη ήταν αυτός που οργάνωσε την απόδραση των 8 Αλβανών τον περασμένο Μάρτιο. Ένας άκρως επικίνδυνος κακοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε τη συμμορία των 8 και παρέμεινε με τον ανιψιό του, μέχρι το χθεσινό βράδυ. 

Είχε πάρει μέρος μαζί με μέλη της υπόλοιπης συμμορίας σε ληστείες σπιτιών στην Αράχωβα αλλά και σε τράπεζες του νομού Κορινθίας. Αστυνομικοί εκτιμούν ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι δραπέτες είχαν στενές σχέσεις με κρατούμενους στις φυλακές Μαλανδρίνου και Δομοκού. 


Κάποιοι πιστεύουν ότι στα άμεσα σχέδια των δραπετών ήταν ένα χτύπημα στις φυλακές για να απελευθερωθούν ορισμένοι από τους φίλους τους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της αστυνομίας, τα όπλα και τα εκρηκτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών, Απόστολου Ανδρεουλάκου, που είχαν κλέψει οι δραπέτες, ήταν πολύ πιθανό να χρησιμοποιούνταν γι'αυτό το σκοπό.

Το όχημα είχε κλαπεί τα ξημερώματα της Κυριακής από το εξοχικό του πρώην υφυπουργού στην Ερατεινή Φωκίδα. Το Ι.Χ. βρέθηκε στον Παρνασσό και μέσα ένα καλάσνικοφ, 5,5 κιλά ΤΝΤ (εκρηκτική ύλη), 700 σφαίρες, καλώδιο για πυροδότηση του TNT, πυροκροτητές και ρούχα.


Πλέον οι άνδρες των ΕΚΑΜ γνωρίζουν ότι οι ελεύθεροι δραπέτες είναι 4 και η επιχείρηση για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Με τους αστυνομικούς να ερευνούν ποτάμια και βουνά. Μεταξύ των ασύλληπτων κακοποιοών ο αρχηγός τους Μάριαν Κόλα, που ευθύνεται σύμφωνα με την αστυνομία για το θάνατο του αστυνομικού στο Δίστομο αλλά και της Κατερίνας στα Ίσθμια...


Αλλά και ο MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ ADMIR ή KRISTAQ, ηλικίας 41 ετών, που μέχρι και πριν από λίγες ώρες φερόταν ως ο δεύτερος νεκρός της αιματηρής συμπλοκής με τους άνδρες των ΕΚΑΜ... 

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Για όλες τις εξελίξεις ρωτούν τόσο οι συγγενείς του άτυχου αστυνομικού από το Δίστομο όσο και της Κατερίνας από τα Ίσθμια, που έπεσαν νεκροί... 

Πώς στήθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας

H αστυνομία είχε διαπιστώσει πως οι δραπέτες είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες, πριν από 10 ημέρες. Τους ακολουθούσαν ιχνηλάτες και σκύλοι της Αστυνομίας με άνδρες της ΕΚΑΜ. Ενώ οι δύο δραπέτες κινούνταν, δόθηκε εντολή μια άλλη ομάδα της ΕΚΑΜ, βασει της μορφολογίας του εδάφους της περιοχής, να στήσει ενέδρα σε μία ρεματιά κοντά στο χωριό Κόνισκα.


Οι πληροφορίες λένε μάλιστα, ότι οι δύο δραπέτες κρύβονταν μέσα σε ένα μαντρί και περίμεναν να νυχτώσει για να κινηθούν. Βέβαια, η κίνησή τους, αποδείχθηκε μοιραία. Έπεσαν στην ενέδρα της Αστυνομίας και ακολούθησε η ανταλλαγή πυροβολισμών, από την οποία έπεσαν νεκροί οι δύο κακοποιοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive