Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αυτός είναι ο πολυπολυτισμός σας; Συγκλονιστική ομολογία 11χρονης:"Αν με παντρέψουν θα αυτοκτονήσω" - Βίντεο

Με σταθερή φωνή και με πρωτοφανή ωριμότητα ένα 11χρονο κορίτσι από την Υεμένη περιγράφει τη δική του προσωπική ιστορία που αφορά την οικογένειά του η οποία προτίθετο να την παντρέψει στην τρυφερή αυτή ηλικία παρά τη θέλησή της.
Η Nada al-Ahdal αναφέρει στο βίντεο-σοκ ότι κατάφερε να ξεφύγει από το γάμο αυτό μετά από παρέμβαση του θείου της και προσθέτει ότι δεν δέχεται να παντρευτεί έναν άνθρωπο που δεν αγαπά.
«Συνεχίστε, παντρέψτε με, αν το κάνετε θα αυτοκτονήσω», προειδοποιεί το κοριτσάκι.
Συνεχίζοντας και μιλώντας εκ μέρους δεκάδων παιδιών που εξαναγκάζονται σε γάμο από τις οικογένειές τους σε πολύ μικρή ηλικία τονίζει:...

«Το φταίξιμο δεν είναι δικό μας (των παιδιών). Δεν είμαι η μοναδική. Μπορεί να συμβεί σε κάθε παιδί»....
«Κάποια εξ αυτών (σ.σ. των παιδιών) αποφάσισαν να πέσουν στη θάλασσα και να πνιγούν. Τώρα είναι νεκρά. Έχουν σκοτώσει τα όνειρά μας, έχουν εξοντώσει καθετί που υπάρχει μέσα μας», συνεχίζει και προσθέτει: «Δεν έχει απομείνει τίποτα. Είναι εγκληματικό αυτό που γίνεται».
Η οικογένεια της μικρής επιθυμεί να την παντρέψει με έναν άνδρα από την Υεμένη ο οποίος ζει μόνιμα στη Σαουδική Αραβία και ζήτησε το χέρι της. Εκείνη κατηγορεί τη μητέρα της ότι θέλει να την «ξεφορτωθεί» για λόγους συμφέροντος.
Ο θείος της, ο οποίος την έχει υπό την εποπτεία του από τότε που η Nada al-Ahdal ήταν 3 ετών αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του για τον εν λόγω γάμο κι έτσι οι διαδικασίες έχουν «παγώσει».


child  explains why she fled από stefanelonikitelo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive