Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Έκτακτο: MΠΛΕΞΙΜΟ στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών! Έφυγαν τώρα Κουβέλης - Βενιζέλος πάνε στα γραφεία τους για δηλώσεις

ΤΩΡΑ- Αποχωρούν από το Μαξίμου Βενιζέλος -ΚουβέληςΘρίλερ με τη σύσκεψη στο Μαξίμου. Βενιζέλος και Κουβέλης συγκαλούν τις κοινοβουλευτικές ομάδες τους. Οι Βενιζέλος και Κουβέλης βγήκαν από την σύσκεψη και ζήτησαν την σύγκληση των Κοινοβουλευτικών τους ομάδων. Στις 22.00 έγινε γνωστό ότι οι Βενιζέλος και Κουβέλης θα συγκαλέσουν σε έκτακτη συνεδρίαση τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες. Ως εκ τούτου η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών διεκόπη. Δεν έχει καταστεί σαφές εάν οι πολιτικοί αρχηγοί θα προχωρήσουν σε δηλώσεις. Βενιζέλος:«Θα έχουμε μία μακρά και πολύ δύσκολη νύχτα απόψε»...
φέρεται να είπε σε συνεργάτες του πριν από την σύσκεψη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ 
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζητά 6μηνες συμβάσεις αντί για 3μηνες που προτείνει ο Πρωθυπουργός
22:22 Βγαίνουν οι δύο απο το Μαξίμου
22:10 Επικρατεί σιγή ασυρμάτου. Σε λίγη ώρα αναμένεται να αναχωρίσουν από το Μαξίμου οι δύο κυβερνητικοί εταίροι προκειμένου να μεταβούν στα γραφεία των κομμάτων τους.
Στις 20.50 έφτασε στο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς, άρτι αφιχθείς από τη Βιέννη όπου συμμετείχε στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Πέντε λεπτά αργότερα, μετέβη εκεί ο κ. Κουβέλης και στις 20.59 ο κ. Βενιζέλος, οπότε και ξεκίνησε η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών.
Ολοκληρώθηκε κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της 5μελούς Επιτροπής Αναστολών της Ολομέλειας του ΣτΕ, προκειμένου να εξετάσει την αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, που ζητά να ανασταλεί η απόφαση των Στουρνάρα και Κεδίκογλου για την κατάργηση της ΕΡΤ. Σκληρή στάση κράτησε η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δικηγόροι της, κατά την διάρκεια της ακρόασης τους. Μεγάλη συζήτηση έγινε και για τις ψηφιακές συχνότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του ΣτΕ αναμένεται αργά το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive