Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Έγγραφο «βόμβα» από Ρεπούση σε ΣΥΡΙΖΑ

Έγγραφο «βόμβα» από Ρεπούση σε ΣΥΡΙΖΑΈνα έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αποκαλύπτει το Real.gr. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
 Η κυρία Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να... αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!
Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»! ΔΕΙΤΕ ΤΟ>>

 

Πηγή:real.gr

1 σχόλιο:

  1. Iατρικαι ειδησεις

    Σουηδια: σοβαραι αι επιπτωσεις απο την νομιμοποιημενη πολυχρονη ενδοφλεβια χρησι πολυπολιτισμου στην καταστροφη εγκεφαλικων νευρωνων.


    ""Οπως επισημαίνουν εκπρόσωποι από το Πολυπολιτισμικό Κέντρο (Mangkulturellt centrum) στο Μποτκίρκα, κοντά στη Στοκχόλμη, πρέπει να «διαχωριστεί η λευκότητα (SIC) από τη σουηδικότητα», πρέπει να υπάρξει δηλαδή μία νέα πολιτική που να περιλαμβάνει τη σημερινή δημογραφική πολυμορφία.""



    δεν διευκρινισθη τελος αν επιπλεον θα πρεπει να διαχωρισθη και η σαουδαραβικοτητα απο την ισλαμικοτητα,η μαυρικοτητα απο την σομαλικοτητα,η σκουροτητα απο την ιρακινοτητα και το ταψι απο την φανουροπιττα...

    ενω ανοικτο παραμενει και το ζητημα να διαχωρισθη η σουηδια απο τους σουηδους και να πανε μεταναστες σε πολυπολιτισμικα παγοβουνα της λαπωνιας παρεα με τον πολιτισμο των λευκων αρκουδων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive