Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Είναι ο Περισσός ηλίθιε


Το σταλινικό-λενιστικό χαρακτήρα του επιβεβαιώνει το ΚΚΕ αποκόπτοντας με μεθοδεύσεις και πολιτική φίμωσης διαφωνούντων από το συνέδριο που ξεκινάει σήμερα, όλους όσους επέκριναν ή διαφοροποιήθηκαν ανοιχτά από την κομματική γραμμή. Σε αυτό το πλαίσιο οι τοπικές οργανώσεις δεν εξέλεξαν το Νίκο Μπογιόπουλο και τον Αντώνη Σκυλλάκο ως σύνεδρους και έτσι οι φωνές τους δεν θα ακουστούν ούτε θα εκπροσωπηθούν στην Κεντρική Επιτροπή. Ο σκληρός μηχανισμός όμως ενδεχομένως να μην έχει υπολογίσει τις απώλειες σε επίπεδο συσπείρωσης και εκλογικού σώματος. Η πολιτική που ακολουθείται είναι η φίμωση και ο αποκλεισμός ώστε οι διαφωνούντες να οδηγηθούν οικειοθελώς στην πόρτα της εξόδου....

Οι απόψεις Μπογιόπουλου, που ήταν ρηξικέλευθες και κάθε άλλο παρά “συντηρητικές” είχαν προκαλέσει την ενόχληση της Αλέκας Παπαρήγα και της ηγετικής ομάδας του Περισσού, με αποτέλεσμα να υπάρξει σκληρή απάντηση μέσω άλλων αρθρογράφων, οι οποίοι κατηγορούσαν τον Νίκο Μπογιόπουλο για “αυταπάτες” και “προσωπικές απόψεις που δεν αντιπροσωπεύουν το ΚΚΕ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive