Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η άσεμνη; ή η πρέπουσα χειρονομία της Μπεατρίς Ταλεγκόν στον Παπανδρέου


Η άσεμνη χειρονομία της Μπεατρίς Ταλεγκόν στον ΠαπανδρέουΣόκαρε πάλι όσους συμμετείχαν σε εκδήλωση μαζί με την ίδια, η γενική γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Σοσιαλιστικών Νεολαιών (IUSY) Μπεατρίς Ταλεγκόν, κατά την διημερίδα διάλογου του Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής.  «Όταν ο Σαρκοζί ρωτούσε τον Παπανδρέου στις Κάννες "Είσαι ηλίθιος;" σχετικά με την πρόθεσή του να διεξάγει δημοψήφισμα στην Ελλάδα για τη νέα δανειακή σύμβαση, ο κ. Παπανδρέου αλλά και οι κ. Θαπατέρο (πρωθυπουργός Ισπανίας) και Γκονζάλες (πρωθυπουργός Πορτογαλίας) έπρεπε να σηκώσουν το μεσαίο δάχτυλο απέναντι στη Μέρκελ και τον Σαρκοζί»...
δήλωσε,   κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση!
Η Ισπανίδα έχει γίνει γνωστή  στην Ελλάδα για τις κατά καιρούς επιθέσεις της  στον Γιώργο Παπανδρέου, στον οποίο έχει ασκήσει κριτική μεταξύ άλλων για τα πολυτελή συνέδρια που διοργανώνει η Σοσιαλιστική Διεθνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive