Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο. Δασκάλα μαθαίνει στους μαθητές ότι οι Ελληνες είναι απόγονοι τον Τούρκων.

«Ελληνίδα» Καθηγήτρια, που διδάσκει γεωγραφία στην Β τάξη του Γυμνασίου, θέτει στα παιδιά μέσα από εργασία για το σπίτι που τους έδωσε το εξής ερώτημα: «Με βάση ιστορικά στοιχεία να αποδείξετε εάν υπάρχουν αμιγείς λαοί στην Ευρώπη. Να δώσετε την απάντηση σας σε δυο παραγράφους.»
Οι μαθητές κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο ετοίμασαν και παρουσίασαν τις εργασίες τους στην εν λόγο καθηγήτρια.
Μόλις λοιπόν οι πρώτοι μαθητές υποστήριξαν την απευθείας καταγωγή τους από τους αρχαίους Έλληνες, η καθηγήτρια άστραψε και βρόντηξε. «Αυτά είναι σαχλαμάρες και κανένας δεν έχει αποδείξει τίποτα....Οι συγκεκριμένες θεωρίες είναι ανεπίσημες και ως εκ τούτου μη αποδεκτές από εμένα» είπε στους Μαθητές και συνέχισε «Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν είστε αυθεντικοί Έλληνες παρά απόγονοι λαών που έχουν περάσει κατά καιρούς από τούτο των τόπο. Απόγονοι δηλαδή Τούρκων ,Ρωμαίων ,Σαρακηνών, Σουμέριων, Αράβων κ.α.» Έφτασε δε μέχρι του σημείου να πει στα παιδιά ότι «δεν είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου».
Τι και αν κάποια παιδιά διαμαρτυρήθηκαν για τα λεγόμενα της, ούτε που ίδρωσε το αυτί της υπόψη κυρίας!!!!!

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ & ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΑΣ ΤΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτος του οτι πιστευω ακραδαντα πως ολοι οι λαοι της περιοχης απο του Ελληνες προερχονται (πχ οι Τουρκοι δεν ειναι παρα εξισλαμισμενοι Ελληνες κατα ενα σοβαρο ποσοστο), αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει - και δυστυχως μας πλακωσε ηδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive