Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗ

 Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μόλις έφθασε στην αίθουσα της εκδήλωσης και αμέσως ο κόσμος πήγε να του σφίξει το χέρι..Έπειτα κάθισε στο τραπέζι με την Ουρανία Παπανδρέου και τα μέλη του ΛΑΟΣ..Βαθιά συγκίνηση και αισιοδοξία προκάλεσε στον ίδιο η αρκετή προσέλευση του κόσμου αλλά και η ζεστασιά που ένιωσε τόσο από τα συχνά συνθήματα όσο και από τα χειροκροτήματα του κόσμου..
ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΡΕΠΟΡΤΑΖ>>>



 Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μόλις πήρε το λόγο δεν μάσησε τα λόγια του ..Είπε τα πράγματα με τό όνομα τους.Αρχικά μίλησε για το ΛΑΟΣ που βρέθηκε εκτός βουλής γιατί έτσι συμφέρει τους ολιγάρχες ...Μίλησε για το καιρό που προσφέρθηκε να βοηθήσει την κυβέρνηση ,αλλά που δέν δέχτηκε γιατί είπε ήθελε και θέλει να κοιμάται ήσυχα τα βράδια και θέλει να είναι πατριώτης ..Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ότι τον αναζητούν πολλοί αλλά κανείς δεν θα τον καταζητεί.Ζήτησε από το κόσμο να ενημερώσει τους φίλους του ο καθένας για την εκπομπή του που πραγματοποιείται από το ΑΡΤ ,μίλησε για την εφημερίδα ΑΛΦΑ ΕΝΑ που κοστίζει μόνο 1 ευρώ και ζήτησε την στήριξη του κόσμου .. Στη συνέχεια ανέφερε ότι το κράτος έχει διαλυθεί αφού όλα έχουν ξεπουληθεί και όλα πάνε κατά διαόλου .Όπως με τα νοσοκομεία που δεν υπάρχει δωρεάν περίθαλψη,όπως με χιλιάδες παιδιά που πεθαίνουν από ασιτία ή λιποθυμούν στις αυλές των σχολείων .. Όπως έγιναν 3000 αυτοκτονίες ανθρώπων ..Αυτό το κράτος το διέλυσαν ..Μίλησε επίσης για την Μακεδονία που θέλουν να ξεπουλήσουν το όνομά της και την τιμή της για σκοπιμότητες.. Μπορεί όλοι να συγχωρέσουν την πείνα που νιώθει ο Ελληνικός Λαός αλλά την εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια δεν πρέπει κανένας Έλληνας να συγχωρέσει ποτέ ..Ο ΛΑΟΣ πρέπει και θα είναι στη βουλή τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για να τιμωρήσει όχι μόνο τους ολιγάρχες, όχι μόνο αυτούς που ξεπούλησαν την Ελλάδα αλλά και τους μεγάλους καναλάρχες που σιγοντάρουν την κυβέρνηση.. Στο σύνταγμα θα μας βρούν και θα ήμαστε όλοι αμείλικτοι ..Στο τέλος της ομιλίας του Γιώργου Καρατζαφέρη ,ο ίδιος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ της Ευβοίας, την νεολαία του και όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση..  


























http://www.evia24ores.gr/2013/01/blog-post_8774.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive