Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Αν αυτό δεν λέγεται ΧΟΥΝΤΑ, ας μου πει κάποιος τι λέγεται. Toυ Γιώργου Φλωρά


Ο Χατζηδάκης είναι ένα κομμάτι των αθλίων που μας οδήγησαν ως εδώ. Δεν έχει δουλέψει μια μέρα στην ζωή του πέραν από το να είναι πολιτικός, δηλαδή να τον πληρώνουμε εμείς για να κάνει τον ωραίο. Σήμερα ανακοίνωσε ότι με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), δηλαδή χωρίς να το φέρει στην Βουλή, καταργεί την υποχρεωτική εισφορά των επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια. Και αυτό λεει η άθλια φυσιογνωμία για να αυξήσει τον ανταγωνισμό. Φτου σου ρε γελοίε.
Την κατάργηση των Επιμελητηρίων την επιδιώκει συστηματικά ο ΣΕΒ. Δηλαδή την υποχρέωση των 30-40-50 ευρώ ετησίως ώστε να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση των συμφερόντων όλων των επιχειρήσεων από τα Επιμελητήρια. Τα οποία Επιμελητήρια ο καραγκιόζης υπουργός Ανάπτυξης δεν έχει δεχτεί να τα συναντήσει. Τον ΣΕΒ όμως τον έχει δει επανειλημμένα ο ξεπουλημένος. Το ζητάει ο ΣΕΒ ο πρόεδρος του οποίου χαρακτηρίστηκε πρόσφατα τοκιστής και σουλατσαδόρος από τον Μίχαλο του ΕΒΕΑ. Είναι μοναδική περίπτωση παγκοσμίως πρόεδρος συνδέσμου βιομηχανιών που δεν έχει δική του επιχείρηση. Αυτός...
είναι ο άνθρωπος που έστησε το μεγαλύτερο καρτέλ στην Ελλάδα και, με κάποιο παράξενο τρόπο, δεν τιμωρήθηκε ποινικά.
Αυτός το ήθελε και ο Χατζηδάκης, το ανδρείκελο των ολιγαρχών, χοροπήδησε.
Οι γελοίοι άνθρωποι δεν τολμάνε να το φέρουν στην Βουλή για επεξεργασία και το περνάνε με ΠΝΠ. Που είναι το επείγον βρε καραγκιόζη Χατζηδάκη; Να σου πω εγώ που είναι το επείγον. Είναι στο ότι πρέπει να προσκυνήσεις επειγόντως τα αφεντικά σου. Αυτό είναι το επείγον και αφορά προσωπικά εσένα.
Λίγο πριν στο κείμενο σε έφτυσα. Το παίρνω πίσω γιατί δεν σου αξίζει ούτε το φτύσιμο, γελοίε αυλοκόλακα που δεν έχεις κολλήσει ένα ένσημο στην ζωή σου. Ουστ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive