Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Στα πρόθυρα διάλυσης βρίσκεται το κόμμα του Π. Καμμένου καθώς ένα – ένα τα στελέχη του εγκαταλείπουν το καράβι


Νέα ανάφλεξη στο κόμμα του Καμμένου

Σήμερα, μιλώντας στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομοπή του Σκάι, την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες ανακοίνωσε ο Γ. Μανώλης εξαπολύοντας, παράλληλα, επίθεση στον πρώην αρχηγό του.«Ο Καμμένος έχει δηλώσει ότι δεν θέλει ευθύνες, δεν θέλει να κρατήσει την καυτή πατάτα, θέλει να είναι τσόντα του ΣΥΡΙΖΑ (...) Αλλά λέει το πρωί άλλα το βράδυ....
Ενα κόμμα δεν είναι να λέει μόνο ότι είναι κατά του μνημονίου, αλλά και το τί προτείνει. Μήπως η λύση είναι το δολάριο; Λίγο το θεωρείτε να λέει να πάμε στο δολάριο;» διερωτήθηκε ο κ. Μανώλης και σημείωσε:
Ελπίζαμε να βάλει μυαλό
«Ελπίζαμε να βάλει μυαλό και να λειτουργήσει συνολικά, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί έτσι».
Χρέωσε μάλιστα ευθέως την πατρότητα του non paper του περασμένου Μαϊου στον Π. Καμμένο. (Πρόκειται για το έγγραφο που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο ψήφου ανοχής των Ανεξ. Ελλήνων προς την κυβέρνηση σε περίπτωση εθνικού κινδύνου, και το οποίο είχε περιέλθει στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά τις διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης).
Eδωσε το non paper κι... έφυγε διακοπές
«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση, για να μπει υπουργός 'Αμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το 'δώσε και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» σημείωσε, κάνοντας λόγο για "γκέλα".
Ο κ. Μανώλης υποστήριξε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες υποχώρησαν εκλογικά λόγω του non paper και ότι αντί «να φτιάξουμε το κόμμα, ο πρόεδρος έφυγε για δύο μήνες διακοπές» καταλογίζοντάς του ότι «επιθυμεί ένα μικρό κόμμα».
«Πρόεδρος - λαγός»
«Πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα», κατέληξε ο κ.Μανώλης.
Καμμένος: Λειτούργησε ως αποστάτης
Mέσω twitter, ραδιοφώνου και τελικά με δηλώσεις του από τη Βουλή, ο κ. Καμμένος πέρασε στην αντεπίθεση και χαρακτήρισε «αποστάτη» τον Γ. Μανώλη.
«Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Καλό ταξίδι. Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες », ανήρτησε ο κ. Καμμένος στο twitter ενώ μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real και αναφερόμενος στον Γιάννη Μανώλη είπε:
«Ηταν επαγγελματίας συνδικαλιστής, ο οποίος πληρωνόταν και ζητούσε μάλιστα, επειδή έχασε την έδρα του, να τον εξασφαλίσουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες».
Ο κ. Καμμένος απέφυγε να αναφερθεί στους κυρίους Μαρκόπουλο και Ζώη λέγοντας πως μόνο ο Γιάννης Μανώλης έχει φύγει από το κίνημα, ωστόσο, άφησε να εννοηθεί πως στη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας κάποιοι είχαν σχεδόν οργανώσει να τινάξουν τον αέρα τη συζήτηση για τη διοργάνωση του συνεδρίου.
Για τις κατηγορίες ότι «φλερτάρει» με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος τόνισε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το κόμμα του κ. Τσίπρα –πλέον και στα οικονομικά- αφού η Κουμουνδούρου, όπως είπε, δεν μιλά πια για διαγραφή χρέους.
Ηθελαν να μας υποδουλώσουν
Τέλος, σε δηλώσεις του από τη Βουλή, ο Π. Καμμένος σημείωσε: «Εγώ δεν κρατώ κακία σε κανένα, όσοι αντέχουν να συνεχίσουμε, θα συνεχίσουν μαζί μας, όσοι δεν αντέχουν μπορούν να γυρίσουν στα μαντριά τους, καλό ταξίδι»
Ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς του κ. Μανώλη ότι με το non paper ο Π. Καμμένος έθετε ουσιαστικά όρους συμμετοχής του στην κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος σημείωσε: «Εγώ είχα υπουργεία όπως και οι περισσότεροι που ξεκινήσαμε για τους Ανεξ. Ελληνες, αφήσαμε υπουργεία για να πάμε στους Ανεξ. Ελληνες. Ο επαγγελματίας πολιτευτής κ. Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης. Το non paper το οποίο ανέφερε, ήταν ένα χαρτί που φαίνεται ότι κάποιοι εμπνεύστηκαν προκειμένου εμείς να υποταγούμε στην συγκυβέρνηση της τρόικας. Ούτε υποταχθήκαμε, ούτε ποτέ θα υποταχθούμε. Και αυτά τα non paper μπορούν να τα χρησιμοποιούν μεταξύ τους εκείνοι που διαπραγματεύονται καρέκλες και μισθούς. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν διαπραγματευόμαστε με κανένα από αυτούς, συνομιλούμε μόνο με τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive