Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΨΑΡΙΑΝΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ : ΠΟΙΟ ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ!


Τον πιο ΒΡΩΜΙΚΟ, ΑΝΑΝΔΡΟ, ΑΠΑΙΣΙΟ , ΚΟΤΟΠΟΥΛΙΣΙΟ ρόλο έπαιξαν οι δυο "Βουλευτές" της ΔΗΜΑΡ στην πρόσφατη εγκληματική για το λαό και το Έθνος ψηφοφορία παράδοσης των ΠΑΝΤΩΝ στους Τροϊκανούς αφέντες. 
Τι έπραξαν οι "κύριοι" αυτοί; Είχαν ΕΝΤΟΛΗ απο τον κ. Λυκούδη, κατ εντολήν Κουβέλη, να μην εμφανιστούν καθόλου μέσα στην αίθουσα κατά την ψηφοφορία και να εμφανιστούν ΑΝ συνέβαινε κάποιο .. "ατύχημα" και δεν συμπληρωνόταν το όριο των 151 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΕΚΩΝ Βουλευτών....
 
Καθόντουσαν χαλαροί και ήρεμοι στο καφενείο της Βουλής πίνοντας τα ουϊσκάκια τους, ενω παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα απο την τηλεόραση. 
ΑΝ γινόταν το "ατύχημα" και Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έλεγαν ΟΧΙ αντί ΠΑΡΟΝ, θα έτρεχαν αμέσως να ψήφιζαν ΝΑΙ. 
Το είχε πεί ευθέως άλλωστε ο "αριστερός" με τις Ferrari "σύντροφος" Ψαριανός ΕΔΩ>> http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/ferrari.html
Κάθισαν λοιπόν στο καφενείο μέχρι την ολοκλήρωση  και καταμέτρηση των 153 θετικών ψήφων. 
Οπότε τρέχοντας μπήκαν στην Βουλή και φώναζαν ΠΑΡΟΝ, ΠΑΡΟΝ !!
Ίσως οι άλλοι νενέκοι να αξίζει να υποστούν  τα πάντα εις βάρος τους, όταν έρθει η ώρα της απολογίας τους, αλλά σε τούτους τους δυό και το ΦΤΥΣΙΜΟ τους πάει πολύ.
(Το περιστατικό αναφέρθηκε στην εκπομπή του Κ.Χαρδαβέλα σήμερα Σάββατο 10/11/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive