Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

κ.κ. Βουλευτές, μην .. "Αδωνίζετε" άλλο. Σαν ΚΟΙΝΟΥΣ εγκληματίες σας βλέπει ο λαός!

Τρία χρόνια τώρα οι δύσμοιροι Έλληνες πολίτες της κατακρεουργημένης Ελλάδας, ακούμε τα ίδια και τα ίδια. ΑΝ δε ψηφίσουμε τα διάφορα μνημόνια, -που ΟΛΑ είναι τα πιο .. κρίσιμα -πάει, έρχεται η συντέλεια, καταστρεφόμαστε , δεν θάχουμε ούτε ψωμί ούτε πετρέλαιο. ΑΝ όμως τα αποδεχτούμε, όπως διαλαλεί ολημερίς ο φίλτατος Άδωνις ως καραμούζα της άλαλης Ν.Δ. , ε, τότε αλλάζουν όλα !! Τι διαπιστώσαμε -στο πετσί μας- ως τώρα; Διανύουμε τον τρίτο χρόνο μνημονιακής πορείας και αντί να τρώμε με χρυσά κουτάλια, τα χάσαμε εντελώς κι αυτά , σκούριασαν  απ την αχρησία. Χάσαμε σπίτια , οικογένειες, υπόληψη. Τώρα μας λένε ΠΑΛΙ τα ΙΔΙΑ. Ακριβώς τα ΙΔΙΑ. Μας λένε ΨΕΜΑΤΑ με τον χυδαιότερο,τρομοκρατικότερο, απάνθρωπο τρόπο. 
ΞΕΡΟΥΝ ότι είναι ΨΕΥΤΕΣ, ΞΕΡΟΥΝ ότι το ΞΕΡΟΥΜΕ και συνεχίζουν την εν ψυχρώ δολοφονία μας. Πάνω απο 3 χιλιάδες συνέλληνες δολοφονήθηκαν και εκατομμύρια άλλοι γνωρίζουν τη πείνα και την δυστυχία, απο ΟΛΟΥΣ αυτούς χωρίς καμία εξαίρεση. Δεν υπάρχουν χρώματα, ονόματα, συγγένειες ή φιλίες με όσους πρωταγωνιστούν στην εκτέλεση συμπολιτών μας. Εδω ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ καθημερινά Αγαπημένοι μας ΑΝΘΡΩΠΟΙ, άλλοι χάνουν για παντα την υγειά τους. Ξέρουμε ΠΟΙΟΙ τους σκοτώνουν και θα μιλάμε για φιλίες και κουραφέξαλα;. Για τους απλούς πολίτες, για ΟΛΟΥΣ εμάς, ΟΛΟΙ όσοι ψηφίζουν αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ μέτρα, είναι ΕΧΘΡΟΙ του λαού και ΕΤΣΙ πρέπει να αντιμετωπισθούν.
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive