Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΑΜΕ .. ΙΝΔΙΑ! Σιίτες αυτομαστιγώνονται στον Πειραιά. Προσοχή: Σκληρές εικόνες που φέρνουν το Νέο Δελχί στην Ελλάδα. ΒΙΝΤΕΟ


Σιίτες αυτομαστιγώνονται στον ΠειραιάΣκηνές που θυμίζουν τα αυτομαστιγώματα των σιιτών μουσουλμάνων στο Νέο Δελχί εκτυλίσσονται κάθε χρόνο στον Πειραιά, όπου συγκεντρώθηκαν και φέτος για να συμμετάσχουν στην ιεροτελεστία της Ασούρα, ημέρας μνήμης του θανάτου του εγγονού του προφήτη Μωάμεθ.
Οι σκληρές και σοκαριστικές εκδηλώσεις έγιναν χθες προς τιμήν του ιμάμη Χουσεΐν μπιν Αλί, εγγονού του προφήτη Μωάμεθ, που είχε μαρτυρικό θάνατο μετά τη μάχη της Καρμπάλα. Ο προφήτης είχε δολοφονηθεί τον 7ο αιώνα στη μάχη της Καρμπάλα, από έναν τύραννο του σημερινού Ιράκ που ήθελε την εξουσία για τον εαυτό του. Οι σιίτες μουσουλμάνοι που συμμετέχουν στην ιεροτελεστία ακονίζουν και καυτηριάζουν τις λάμες και στη συνέχεια αυτομαστιγώνονται χαρακώνοντας το δέρμα τους με αυτές.
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. - Ποιός να το περίμενε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!
    Άντε, σε λίγο θα κοιμόμαστε στο πάτωμα, ή στα ... ΚΑΡΦΙΑ, παρέα με τον ΦΑΚΙΡΙ τής ... διπλανής μας (πλέον) πόρτας...
    Μαντρώστε τους καί στείλτε τους ΠΑΚΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στούς εξυπνάκηδες τής Ευρώπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive