Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η Εικονα των Ελληνων κατα Ροιδη.. Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"


 Αληθειες απο ενα μεγαλο ΕΛΛΗΝΑ, για πολλους μικρους...
Για τους σκεπτομενους Ελληνας:
"Ανθρωπος ανεξαρτητου χαρακτηρος , μισωντους ληστας, τους κηφηνας και την οχλοκρατιαν,πρεπει εν Ελλαδι να καθηται σιωπηλος με την κεφαλην νεύουσα προς τα κάτω, ως τα εν τοις χαμηλόίς ναοίς της Αιγύπτου φυλλαττόμενα είδωλα. Άτινα , αν ανορθούντο, ήθελον θραυσει ή την στεγην ή την κεφαλην των.."
Για τα ΜΜΕ ..
"Ο ωφελιμωτερος τροπος να μεταχειριζονται μερικοι ανθρωποι το μελανι των θα ητον αν εμαυριζαν με αυτό τα υποδηματα των..
"
"Ο ποιητής Βωδελαίρος [σσ. ο Μποντλέρ], θέλων να εικονίση το ιδανικόν του σικχαμηρού, παρέστησε πτώμα χοίρου σηπόμενον υπό τα ακτίνας θερινού ηλίου. Το ψοφίμιον κείται ύπτιον επί της χλόης, ανοικτάς έχον τας αγκάλας ως εταίρα προκαλούσα τον εραστήν· η πλευρά αυτού είναι εστιατόριον σκωλήκων, η δε δυσωδία τοσαύτη, ώστε ο διαβάτης λιποθυμεί.
Την δύναμιν της εικόνος ταύτης δεν αμφισβητούμεν·...
νομίζομεν όμως ότι, αν εγνώριζεν ο ποιητής την Ελλάδα, ήθελε προτιμήσει του νεκρού χοίρου ζώντα και υγιαίονοντα αντιπρόσωπον τάξεώς τινος των παρ' ημίν δημοσιογράφων."

 Για τον εσωτερικο στρατο κατοχης των δημοσιων κηφηνων και συνδικαλιστων, κομματικες νεολαιες κλπ:

"Η θέσις των παρ ημιν πολιτευομένων πολύ ομοιάζει την των αυτοκρατόρων της βυζαντινης Ρωμης, οίτινες προς καταληψιν του θρονου συνεμάχουν μετα Φραγκων, Τουρκων, και Βουλγαρων εις ούς αυτοί τε και οι υπηκοοι αυτων επληρονον λυτρα.

Απαραλλάκτως και οι ημετεροι φατριαρχαι, προς σχηματισμόν ή ενιχυσιν κομματος , εστρατολογουν εκ των τριοδων μισθοφόρους, ούς επλήρονονδια δημοσίων χρημάτων, ήτοι δια θέσεων περιττών.

Των τοιούτων μισθοφόρων επι τοσούτον επολυπλασιασθη προιοντος του χρονου ο αριθμος και το θρασος, ώστε κατεστησαν σημερον η μονη αξιομαχος δυναμις της Ελλάδος, προ της οποίας και βασιλεια και κυβερνησις και βουλη και ολοκληρον το εθνος κυπτει το γονυ μετα τρομου.."


Για τους προοδευτικουρα και θολοκουλτουρα..( πχ πατηρ τε και  υιος βουτσης!!

"Η περισσοτερα μερις της κοινωνιας ασχημονουσα εχει την θρασυτητα να κατακρινει τους αλλους. Προκειται περι των ανθρωπων εκεινων, οιτινες σκιαμαχούντες ως αλλοι δον κιχωτοι  υπερ της ηθικης , δεν βλεπουσι πού υφιστατι το κακόν, πού  είναι αναγκαία η θεραπεία, πού υπάρχει το έγκλημα, ούτινος δια της ακηδίας και της ασυγνώστου επιεικείας των γινονται καθ εκαστην συνενοχοι.."

Για την ζηλεια...

 "Η ζηλεια , όταν δεν ειναι νοσος ιδιοπαθης ως η θεσιθηρία εν Ελλαδι,είναι παντοτε κακη και οχληρα ασθενεια..Αλλ εχει και το καλον ότι ευθυς παυει , αμα εκλειψωσι τα υποθαλποντα αυτήν αίτια, ως η ναυτια τω θαλασσοπλοων , αμα σταματηση το πλοιον."


Ο ορισμος του ανθρωπου

«ζωον λογικον, εχον ακατάσχετον κλισιν εις το παραλογιζεσθαι.»



Περι των πολιτικων και των ηγετων της Ελλαδος.. 

"Η Ελλας κατηνάλωσε  ολοκληρον τεσσαρακονταετίαν εις αγονους  συζητησεις περι κομμάτων και κομματαρχών . άπαν δε το χρήμα , αντί έργωνχρησίμων προς πόλεμον ή ειρήνην, εδαπάνησεν  εις συντήρησιν κοπαδίου κομματικών κηφήνων, χαριν των οποίων στέργει την πενίαν , την  κακοπραγίαν , την ασημότηα και τους εμπαιγμούς του κοσμου ολου.
Ομολογούμεν  ότι λαός επί τοσούτον χρόνον τοιαύτα ανεχθείς είναι εν μέρει άξιος της τύχης του. Δεν αρνούμεθα ότι οι οπωσδήποτε αποκτήσαντες την πλειονοψηφίαν είχαν την συνταγματικήν αρμοδιότηατ να διανείμωσι το αίμα και τον ιδρώτα του μέχρι τελευταίας σταγὀνος  εις τους οπαδούς των.. Προθύμως αναγνωρίζομεν ότι και οι διάδοχοί των έχουσι το κοινοβουλευτικό δικαίωμα να εξακολουθήσωσι την χαραχθείσαν αύλακα μέχρι παντελούς ολέθρου και  χρεωκοπίας.
Αλλ’ αν υπό  τον αριστερόν μαστόν έχουσι καρδίαν και όχι πέτραν, νομίζομεν ότι καιρός είναι πλέον να παύσωσι σφαγιάζοντες ολόκκηρον εθνος προς συντήρησιν αγέλης κατασκευαστών πλειονοψηφίας,//"


Για τους σωτηρες της Ελλαδος ..

"Ο τίτλος του διορθωτου του ρωμέικου κατήντησε να αμιλλαται κατά την γελοιότητα προς τον τετραγωνισμό του κύκλου."

Για τους ευτυχεις νεους που φευγουν απο την Βλακνοταλιμπανια -Νεαα Σοβιετια,

"Σε μακαρίζω διότι απέρχεσαι εκ της Ελλαδος όπου αδύνατον φαίνεται να ανπτύξη ο Ελλην όσην έλαβεν παραά Θεού ικανότητα λαο ευφυίαν  "


Για την αντιγραφήν 

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive