Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Δύο διαδηλωτές νεκροί μέσα σε ένα χρόνο. Και οι δύο ήταν άνεργοι και οι δύο κατά τη διάρκεια πορείας στο Σύνταγμα


Δύο διαδηλωτές νεκροί μέσα σε ένα χρόνοΣτις 20 Οκτωβρίου του 2011 κι ενώ εξελισσόταν απεργία για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και τα επαχθή μέτρα για μισθούς και συντάξεις, ο 53χρονος Δημήτρης Κοτζαρίδης, οικοδόμος χάνει τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, όταν έπεσε αναίσθητος σε κόλαση χημικών και μολότοφ κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων συγκρούσεων που ξεσπούν στο Σύνταγμα. Ο 53χρονος πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου.  Ο άτυχος άνδρας είχε δύο παιδιά.  Ήταν άνεργος...Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ένα δεύτερο τραγικό συμβάν έρχεται να επισκιάσει τις σημερινές διαδηλώσεις στην Αθήνα, κόντρα στο νέο πακέτο λιτότητας που προωθεί η κυβέρνηση.  Ένας άνεργος επί έξι χρόνια ναυτεργάτης, υπέστη ανακοπή καρδιάς.... και κατέληξε κατά την μεταφορά του στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Ο 65χρονος συμμετείχε στην πορεία όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος.
Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια.
Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να τον συνεφέρουν με μαλάξεις στην καρδιά, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive