Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η επιλεκτική ευαισθησία κατά της βίας.. Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Υποκρισία END..
Δεν υπάρχει ελεύθερος και σκεπτόμενος άνθρωπος που να μην υπερασπίζεται την ελευθερία στην άποψη στην σκέψη στον λόγο  στην Ζωή μας..
Σήμερα όλοι οι προοδευτικάριοι, οι λάγνοι της δικαιοσύνης και της "ελευθερίας της έκφρασης  διαρρηγνύουν τα ιμάτια των ως άλλοι Φαρισαίοι διτι παρημποδισθη και απειλήθησαν συμπολίτες μας που είχαν το απόλυτο δικαίωμα να δουν μια παράσταση όπου ο Χριστός παρουσιάζεται ως ομοφυλόφιλος..
Όμως διερωτωμαι:..
Ολες οι φυλλαδες,  οι παντογνωστες εισαγγελεις των ΜΜΕ ,αλλα και του αρειου Παγου,  οι πολιτικοι μας , οι ακαδημαικοι μας που ησαν όταν  η  αληθινου περιεχομενου ταινια "ΕΛΕΝΗ" (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ) του Γκατζογιαννη μετα απο 4 ημερες προβολης εν μεσω απειλων και προπηλακισμων τελικως δεν προβληθηκε  στην Ελλαδα
Που ειναι οι αντιστοιχες δημοσιευσεις και υπερασπιση εκ μερους των ιδιων ανθρωπων που σημερα δικαιως καταδικαζουν επιλεκτικως μονον τις ενεργειες των συγκεκριμενων φανατικων δογματικων οταν ο νομεπελιστας Γουατσον στο Πολυτεχνειο της Πατρας  προσκεκλημενος ων εμποδιζετο να ομιληση και κυνηγηθηκε απο φοιτητες "προοδευτικους" της γνωστης ροζ πουα αριστεραντζας

 Που ειναι οι προοδευτικοι και οι αντικεινεμενικοι κριτες οταν οι καθηγητες της συγκλητου στο ΑΠΘ εκρατουντο ομηροι απο τους ιδεολογους νεους του κου Τσιπρα , Στρατουλη και σοβαροφανους Παπδημουλη,  μεχρι ουροπληξιας , ενω ματαιως προσπαθούσαν να βρουν στο τηλεφωνο τον κο Τσιπρα μας για να μιληση στα καλαλοπαιδα του?

. Που ησαν ολοι αυτοι οι "διψωντες " για δικαιοσυνη και ελευθερια οταν στο Πανεπιστημιο Μακεδονια ο προσκεκλημενος Γάλλος  συγγραφεύς και ιστορικος  Στέφαν Κορτουά, προκειμενου δωση διαλεξι για τα 25 χρονια της πτωσεως του σταλινισμου –κομμουνισμου στην Ανατολικη ευρωπη , παρημποδησθη  και εξεδιωχθη με αποτελεσμα να ματαιωθη η ομιλια?

Υπαρχουν αμετρητες καθημερινες περιπτωσεις τετοιας βιας , που οταν ασκηται απο τους «οπαδους της επαναστασης που χαθηκε» αποσιωπωνται αν δεν θεωρουνται λογικες και νομιμες «ηρωικες» σε μια χωρα που δεν εγαρμοζεται ο  νομος,  δρασεις..

Ενώ οταν προκειται  περι παρεμποδίσεως ή ασκησεως βίας, και παλι γραφω και λεω  κακως και  ανοητως , απο φανατικους και δογματικους ή θρησκοληπτους τοτε μονον εγειρεται θεμα???

Οσο για  τα υπερ της «ελευθεριας της έκφρασης» ΜΜΕ –ΕΣΗΕΑ  προσφάτως δεν επεβαλαν πειθαρχικη  ποινη αποκλεισμου στον κο Μανδραβελη για την διατυππωσι  της αποψεως του που εθιγε τον αριστρο συνδικαλισμο ως εάν εθιγετο ο Αλλαχ και το κορανι των νεοελληνων??

Ή εχουμε λησμονησει την επιλεκτικη ευαισθησια της ΕΣΗΕΑ  να απαγορευη τον λογο όταν δεν ειναι αριστεροστροφος. Ήγουν  «πολιτικά ορθος».

Διοτι φασιστικομουνιστικα  απηγορευσε η ΕΣΗΕΑ  στον προσκεκλημενο  Ντέηβιντ Ιρβινγκ,Βρετανό ιστορικό, συγγραφέα του βιβλίου «ο Πόλεμος του Χίτλερ» απο τις εκδόσεις «‘Ιωλκός» με αφορμή την κυκλοφορία στα Ελληνικά  του επομένου του βιβλίου  «ο πόλεμος των στρατηγών 1944-1945 Στα ενδότερα των Συμμαχικών Δυνάμεων»  να παρουσιάσει το βιβλίο του στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ   εφ οσον κατα την «ορθη σκεψι» της ΕΣΗΕΑ « Οι θέσεις  του αυτές βρίσκονται στον αντίποδα της ιστορικής αλήθειας και προσβάλλουν βάναυσα τις αρχές του ανθρωπισμού, της δημοκρατίας …»

Παντως εγω θα περιμενω  πότε  ο ιδιος θιασος θα παιξη και εργο με σχετική διασκευή του κορανιου και  τον Αλλαχ ως ομοφυλόφιλο κατ αναλογια του Κριστις κορπους…

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive