Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Απαράδεχτη η συνήγορος υπεράσπισης του Πακιστανού Δράκου, Σύγκρινε την ψυχρή απόπειρα δολοφονίας και βιασμό με ένα τροχαίο ατύχημα ...!!!

Ενώ ακόμα περιμένουμε δηλώσεις από τα άπλυτα αριστερά κόμματα καταδίκης της βίας από λαθροέποικους εις βάρος Ελλήνων...απίστευτα πράγματα λέγονται στην Ελλάδα του σήμερα. Διαβάστε τι είπε η Απαράδεχτη συνήγορος υπεράσπισης του Πακιστανού Δράκου, η δικηγόρος Αλεξάνδρα Δήμου από τη Μύκονο η οποία με γραπτής της δήλωση είπε τα παρα κάτω:

"Με συγκλονίζει το έγκλημα αυτό, όπως με συγκλόνισε και το έγκλημα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος  οδηγώντας μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα, 07.30' η ώρα το πρωί στην οδό Πατησίων, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έστειλε στην εντατική δύο παιδάκια... που τα κρατούσε η δύστυχη μάνα τους και που όπως πληροφορήθηκα το ένα εκ των δύο ακόμα νοσηλεύεται.
Το ενδιαφέρον μου για κάθε αθώο θύμα είναι πάντα το ίδιο, είτε ο θύτης είναι Πακιστανός είτε Έλληνας. Δεν μπορώ να κάνω καμία διάκριση λόγω της ιδεολογίας μου, που έτσι μου επιβάλλει" 

Και συνέχισε με τα παρακάτω:
"Ανέλαβα την υπεράσπιση του Πακιστανού διότι με διώρισε η Ανάκριση και βέβαια η αποδοχή του διορισμού είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τον Κώδικο Περί Δικηγόρων.
Αρνήθηκα, όπως άλλωστε πάντα το έχω κάνει στα 35 χρόνια της δικηγορίας μου (30 στη Σύρο και 5 στην Αθήνα) να εισπράξω την αποζημίωση, που οφείλει να καταβάλει το Δημόσιο σε κάθε διοριζόμενο εξ επαγγέλματος συνήγορο.
Ο εντολέας μου ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε μεταμέλεια και τη συντριβή του για το αδίκημα που διέπραξε, τονίζοντας επίσης ότι δεν ζητά την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού.
Όλοι και εγώ προσωπικά έχω συγκλονισθεί από το έγκλημα σε βάρος του αθώου ανήλικου θύματος. Η υπεράσπιση είναι υποχρέωση του δικηγόρου, ο οποίος είναι άμισθος δημόσιος λειτουργός."
Πόσα χρήματα πήρε άραγε από αντιρατσιστικά-ανθελληνικά κέντρα για να κάνει τέτοια δήλωση όμως δεν μας είπε, είναι προφανές πως πρόκειται για πολλά δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Σύγκρινε δηλαδή την ψυχρή δολοφονία και βιασμό της 15χρονης με ένα τροχαίο ατύχημα...!!!
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν έλεγαν το ίδιο μετά τον θάνατο του νεαρού Αλέξη στα εξάρχεια.
Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να πούμε κάτι επιπλέον.
Όλα αυτά προσβάλουν την νοημοσύνη μας,.
Εως πότε Έλληνα θα τους ανέχεσαι;

1 σχόλιο:

  1. το ιδιο ειπε και ο λυριντζης το πρωι στο σκαι! αυτα ειναι τα κωλοκαναλα και οι κωλοδημοσιογραφοι τους, που δημιουργουν μυαλα-σκατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive