Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΡΟΔΟ" ΠΟΥ.. ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣοσιαΛΗΣΤΗκής Διεθνούς; ΤΙ σχέση έχει με την διεθνή ΜΑΣΩΝΙΑ; Της Αγγελικής Νιαροπέτρου

   
Στην Ν.Αφρική   είναι ο Jeffry όπου ως μόνος υποψήφιος θα εκλεγεί και πάλι πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, οργάνωση στην οποία συμμετέχουν όλα τα διεθνή εγκληματικά.. κουμάσια. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Δεν θα κάνουμε εκτενή ανάλυση αλλά ας δούμε τι γράφεται σε βιβλία για το σήμα - έμβλημα αυτής της οργάνωσης. Κυρίαρχο σήμα,  το τριαντάφυλλο -Ρόδο. Διαβάζουμε στο βιβλίο (ΦΩΤΟ) του ROBERT CHARRUX: "Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ":...

Η Ιστορία του Ρόδου είναι τόσο μυστική που ελάχιστοι ξέρουν το βαθύ του νόημα. Το Τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο του ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ, γιατί είναι ένα απο τα σπάνια λουλούδια που κλείνονται στην καρδιά τους. Όταν ανοίγει το μπουμπούκι του, είναι η ώρα να πεθάνει. Οι περισσότερες μεγάλες μυστικές εταιρείες π.χ."ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ". "ΝΑΪΤΕΣ" , "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ" και άλλοι,έχουν για έμβλημα το Ρόδο. Σημαίνει λοιπόν ότι οποιαδήποτε συζήτηση των συνδαιτυμόνων πρέπει να κρατηθεί ΑΠΟΛΥΤΑ μυστική. Όπου κι αν μπαίνει το Ρόδο, το συνοδεύουν το μυστικό και η ΑΠΟΛΥΤΗ σιωπή. 
ΣΗΜ. Το βιβλίο αυτό είναι έκδοσης προ 50 ετών και είναι κληρονομιά απο τον πατέρα μου. Παρακαλώ όσοι αντιγράφουν το άρθρο - και είναι πάρα πολλοί- να αναφέρονται στην πηγή.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive