Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΠΕΡΙ ΤΗΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ" ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αρχίζει σιγά-σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας του 27χρονου Ιρακινού στην οδό Αναξαγόρα και στο τέλος να δούμε που θα πάνε να κρυφτούν πολλοί και διάφοροι που βιάστηκαν να κάνουν δηλώσεις και να χρεώσουν τη δολοφονία. 
Κατ’ αρχάς, ο Ιρακινός ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά,....

κι είχε προφυλακιστεί γι’ αυτό, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 1η και 16η εκάστου μηνός).
Πάμε παρακάτω. Υπάρχουν κάποιες «μαρτυρίες», που από την πρώτη στιγμή δημοσιεύθηκαν στα ΜΜΕ, περί 5 ατόμων που επέβαιναν σε 4 μοτοσυκλέτες, τα οποία φορούσαν μαύρες μπλούζες, και που είχαν βγει για «κυνήγι» αλλοδαπών. Επιτέθηκαν αρχικά σ’ έναν Ρουμάνο κι έναν Μαροκινό, αλλά αυτοί κατάφεραν να τους ξεφύγουν και μετά βρήκαν έξω από ένα «άτυπο» τζαμί τον Ιρακινό, τον οποίο μαχαίρωσαν θανάσιμα.

Στην εφημερίδα του Μπόμπολα, δημοσιεύθηκε ένα «ρεπορτάζ» που υπογράφει η Μαρία Ψαρρά (πρώην «φορέας του Ιού» της Ελευθεροτυπίας). Κρατείστε δύο σημεία απ’ αυτό το «ρεπορτάζ»:
1ον) «Εκεί εντόπισαν έναν Ιρακινό, στον οποίον επιτέθηκαν λυσσαλέα με μαχαίρι και με πέτρες». Δηλαδή, οι μοτοσυκλέτες κρατούσαν στα χέρια τους… πέτρες με τις οποίες χτύπησαν τον Ιρακινό! Είναι λογικό αυτό; Ούτε σε κινηματογραφική ταινία δεν το’ χουμε δει! Μόνο πεζός θα μπορούσε να χτυπήσει κάποιον με πέτρα!
2ον) «Το περιστατικό επιβεβαιώνουν και μέλη του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ που διατηρεί γραφεία απέναντι ακριβώς από το τζαμί». Δηλαδή, οι «μαρτυρίες» περί μοτοσυκλετιστών είναι των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που στις 4:30 τη νύχτα βρίσκονταν κανονικά στα γραφεία τους, είδαν το περιστατικό και κατέθεσαν κιόλας; Εδώ κάθε σχόλιο περιττεύει!
Επαναλαμβάνουμε: που θα πάνε κάποιοι να κρυφτούν;
(ΥΓ): Έχουν περάσει δύο ολόκληρες ημέρες από το περιστατικό και μπαίνουμε στην τρίτη. Κι αν όντως ήταν μοτοσυκλετιστές οι δολοφόνοι, σίγουρα δεν έπεσαν από τον ουρανό στην οδό Αναξαγόρα. Σίγουρα πήγαιναν κοντά-κοντά με τις μηχανές και σιγά-σιγά (για να εντοπίσουν τα θύματά τους) κι έτσι πέρασαν από πολλούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας, όπου εκτός των άλλων υπάρχουν και κάμερες «διαχείρησης κυκλοφορίας». Πως, λοιπόν, οι κάμερες δεν εντόπισαν τις τέσσερις μοτοσυκλέτες και τους αναβάτες τους; Μήπως γιατί οι «μοτοσυκλετιστές» δεν υπάρχουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive