Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ)

Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες απο την επέτειο αποκαταστάσεως της "δημοκρατίας" η οποία για εφέτος δεν έλαβε χώρα λόγω του οτι οι δήθεν αποκαταστάτες της μεταπολιτευτικής ασυδοκρατίας κόπτονται και συμπονούν τον λαό για τις δύσκολες στιγμές που οι ίδοι φρόντισαν να διέρχεται αυτό το διάστημα και ήρθε η απόφαση σόκ του αποκλεισμού της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του στίβου Παρασκευής Παπαχρήστου απο την Ελληνική (;) Ολυμπιακή Επιτροπή για τους επερχόμενους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου που ξεκινούν την επαύριον,με αφορμή ένα δήθεν ρατσιστικό ανέκδοτο το οποίο η αδαής περί των πολιτικών παιχνιδιών αθλήτρια,ετόλμησε αυθόρμητα να ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙ μιάς και κυκλοφορεί ήδη αρκετά στο διαδίκτυο.
Αυτό ήταν η αφορμή που περίμεναν μερικοί προκειμένου να την αποκλείσουν και φυσικα είναι γελοίο να σκέφτεται καν ο καθείς εξ ημών οτι ένα ανέκδοτο της στέρησε την συμμετοχή αλλά και την ενδεχόμενη διάκριση της στους ολυμπιακούς αγώνες, το σύστημα που δεν αφήνει το παραμικρό να πέσει κάτω όσον αφορά τα συμφέροντα του, ανέλαβε δράση και η δεσποινίς και άξια εκ των πραγμάτων και των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων, αθλήτρια Παπαχρήστου,βρέθηκε εκτός ολυμπιακής αποστολής εν ριπεί οφθαλμού.
Εδώ οφείλω να κατακρίνω και την στάση των συναθλητών της οι οποίοι ως πειθήνια όργανα και στρατιωτάκια ορμώμενοι ο καθείς απο τα μικροσυμφέροντα του, δεν προέβαλλαν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αντίσταση και ακολούθησαν την ολυμπιακή αποστολή εγκαταλείποντας την συναθλήτρια τους στο έλεος όσων ανέλαβαν το έργο να την αποκλείσουν.
Σιγή ιχθύος άπαντες και ο στόχος σαφής.....



Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΡΙΧΘΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ,ΟΤΙ ΑΝΑΓΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ !




Η εθνική υπερηφάνια μας θα πρέπει να χτυπηθεί με όλα τα μέσα και ο αθλητισμός είναι ένα μέσο εθνικής ανατάσεως και συνασπισμού των εθνικών δυνάμεων,η Ελλάς θα πρέπει απο δώ και στο εξής να μείνει στην ιστορία ως ένα κράτος επαίτης αποτελούμενο απο επαίτες που συντηρείται με δόσεις ως ναρκομανής πόρνη και ΟΥΔΕΙΣ εκ των συγχρόνων πυλώνων του ελληνισμού είς εκ των οποίων και ο ελληνικός αθλητισμός, θα πρέπει να υφίσταται και να παράγει,όλα θα πρέπει να ριφθούν είς τον καιάδα της δήθεν πολυπολιτισμικότητος και στο σημερινό χωνευτήρι των λαών.



ΤΟ ΕΧΘΕΣΙΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΚΕΙΝΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΑΚΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !



Η διαφορετικότητα ΟΦΕΙΛΕΙ κατά τους διεθνιστές να τελειώσει και σε αυτόν τους τον αγώνα προτίθενται να πράξουν οτι απεχθέστερο δύναται κανείς να φανταστεί επιστρατεύόντας τις γελοιότερες δικαιολογίες και σερβίροντας τες ως "ανθρώπινα δικαιώματα","δημοκρατία","ελευθερία" κλπ.




Το θέμα αυτό του εμπαιγμού των εννοιών με την χρησιμοποιήση βαρύγδουπων λέξεων την κατάλληλη στιγμή αλλά και η κατά το δοκούν χρήση μεγάλων ιδεωδών του ανθρώπινου πολιτισμού είναι το κλειδί της υπόθεσεως.



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ" ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ;



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΑΦΟΙ ;



ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ ;



ΟΧΙ.



Το πρόβλημα όλων αυτών των σκοτεινών δυνάμεων,δεν είναι το εάν κάποιος είναι ρατσιστής,ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,κι έτσι όπως η θάλλασα γλύφει τον άγριο βράχο και τον μετρέπει με τα χρόνια σε βότσαλο προσπαθούν να αλλοιώσουν και να χαλαρώσουν τις αντιστάσεις μιάς ολόκληρης κοινωνίας που καθημερινά πέφτει ΑΜΑΧΗΤΙ.




ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΤΕ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΑΧΟΣ,ΕΙΤΕ ΒΟΤΣΑΛΟ,Η ΠΕΤΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !




Του 
Πάνου Χατζηγεωργιάδη

Μέλος ένωσης μουσικοσυνθετών Αγγλίας
Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος
Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive