Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ THΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ


Χαίρεται, ονομάζομαι Σοφία Παπανικολάου, είμαι δημοσιογράφος της τοπικής εφημερίδας Χαλανδρίου "ΦΛΥΑρία"(www.flyaria.org.gr). Θα ήθελα να σας πληροφορήσω αναφορικά με την ανάρτησή σας για την τραγωδία στην Καισαριανή, ότι τόσο ο δεύτερος αδελφός (που ήδη αναρρώνει) όσο και η μητέρα του βρίσκονται ΣΤΗ ΖΩΗ. Στενό συγγενικό μου άτομο, είχε παρευρεθεί σήμερα στο νοσοκομείο και μου μετέφερε τα τελευταία νέα. Δεν μπορώ ειλικρινά να φανταστώ ποιός νοσηρός νους ανακάλυψε τον ευφάνταστο τίτλο περί "αρχαίας τραγωδίας"κλπ.. Θα σας παρακαλούσα να αποκαταστήσετε την αλήθεια, να διασταυρώσετε τις αναληθείς αυτές πληροφορίες και να ψάξετε το θέμα.
Σας ευχαριστώ. 
ΥΓ: ήδη επικοινώνησα και με κάποιο άλλο μπλογκ που είχε αυτή την ανάρτηση, την οποία και κατέβασε αμέσως αναγνωρίζοντας την αλήθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive