Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΛΑ.Ο.Σ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Γ.Ε.Κ.Ε. Δρ. ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΟΘΩΝ- ΗΛΙΑΣ. Απάντηση στο γράμμα Σαμαρά!


ΠΡΟΣ : κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ – ΠΡΟΕΔΡΟ Ν.Δ..

Αγαπητέ Αντώνη,
Σ’ ευχαριστώ για την επιστολή που μου έστειλες, με προσφώνηση «Αγαπητέ φίλε» πρέπει όμως να ομολογήσω ότι δεν θυμάμαι από πότε ακριβώς είμαστε φίλοι. Θα πρέπει να ήταν πριν το 1993 και το άδειασμα τόσο των αγώνων μας της περιόδου 1989-90 όσο και των ελπίδων μας για τη ρεβάνς, που χάθηκε με τη στήριξη σου για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας που είχε προτείνει τότε το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Το μόνο πράγμα για το οποίο έχετε δίκιο είναι η αντιγραφή του προγράμματος του ΛΑ.Ο.Σ., το οποίο είχα την τιμή να επεξεργαστώ από το 2003 έως το 2007, για να το δω να εξαγγέλλεται σαν δικό σας, στο Ζάππειο 1,2 και 3.
Μου λες ότι είσαστε η μόνη ελπίδα… Αλλοίμονο, τότε θα πρέπει όλοι να πάμε να φουντάρουμε στο Σούνιο. Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία, πλην της περιόδου Πρωθυπουργίας του Ιδρυτού της Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1975-79, ουδέποτε άλλοτε τίμησε την ψήφο του Ελληνικού Λαού..
με εξάντληση της τετραετίας. Τα 1981 έκανε πρόωρες εκλογές στα τρία χρόνια, το 1993 έβγαλε τα μάτια της μόνη της, το 2007 έκανε και πάλι πρόωρες εκλογές στα τρία χρόνια, ενώ το 2009 πήδησε στην κυριολεξία από το παράθυρο, μπροστά στα αδιέξοδα και τα σκάνδαλα που αντιμετώπιζε.
Μού λες ότι θα αλλάξετε τα πάντα στην Ελλάδα, ΕΛΕΟΣ, τα τελευταία τριάντα χρόνια από ΑΛΛΑΓΗ στην ΑΛΛΑΓΗ, μας έχετε αλλάξει τα φώτα. ΑΠΑΛΛΑΓΗ χρειάζεται όχι άλλη αλλαγή…
Μου λες ότι η παράταξη ποτέ δεν ήταν πιο ενωμένη, για ποιά ακριβώς παράταξη μιλάς; Οι παρατάξεις στην Ελλάδα, από την εποχή του Σουρή είχαν να κάνουν με τα Εθνικά Θέματα και ήταν από τη μιά η πατριωτική παράταξη, διχασμένη από το 1917 στο αντιβασιλικό Κέντρο και τη φιλοβασιλική Δεξιά και από την άλλη η Διεθνιστική Αριστερά.
Σήμερα, ποιο είναι το δίλλημα των εκλογών; Το αν θα κυβερνήσει ο Νεοφιλελεύθερος Διεθνισμός της Νέας Τάξεως, που εκφράζεται από τη Ν.Δ., το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το σχήμα Τζήμερου – Μάνου ή αν θα κυβερνήσει ο Διεθνισμός μιας Αριστερής θολό-κουλτούρας των σαλονιών του Κολωνακίου και της Εκάλης του ΣΥΡΙΖΑ;
Μου λες να πάρω στα χέρια μου το μέλλον των παιδιών μου, χάρη στα δύο κόμματα που οδηγούσαν την Ελλάδα στην καταστροφή, επέλεξα να μην κάνω παιδιά για να τα γλυτώσω από την κατάντια στην οποία εμφανώς οδηγούσατε τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες.
Μου μιλάς για τον Έλληνα που αγαπάει την Πατρίδα του πάνω από κόμματα, μόνο έναν τέτοιο είδα, τον Καρατζαφέρη που θυσίασε την άνοδο του Κόμματος του στα διψήφια ποσοστά. για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ενός ανθρώπου που δεν μπορούσε να κουμαντάρει ένα ποδήλατο και από τη δική σας λιποψυχία και τις δικές του ψευτιές ανέλαβε να κουμαντάρει τη χώρα. Εσύ Αντώνη, μπροστά στην απειλή να εξοβελιστεί η Ν.Δ. από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, έκανες γαργάρα την επαναδιαπραγμάτευση και τα υπέγραψες όλα.
Σαν να μη φθάνουν όλα αυτά, δυστυχώς, η Ν.Δ., για την οποία κάποτε αγωνιζόμαστε με πάθος, κατάντησε ένα κόμμα που επιζητά και επιβραβεύει την προδοσία.
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου για καλό αγώνα. Σαν συν-ιδρυτικό μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. τον δίνω τον αγώνα δώδεκα χρόνια τώρα.
Υ.Γ.
Από τη Ν.Δ. έχω παραιτηθεί από το Μάϊο του 2000, επιστρέφοντας την κάρτα μου μαζί με ανάλογη επιστολή παραίτησης που έδωσα στο γραφείο του προκατόχου σου Κ. Καραμανλή. Αν σε δώδεκα χρόνια δεν έχετε καταφέρει να διεκπεραιώσετε την διαγραφή μου από τα αρχεία σας, τι μπορεί να περιμένει η χώρα μας από σας;

      ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΟΘΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive