Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Γ.ΜΑΡΤΙΝΟΥ


Η Βουλευτής της ΝΔ Γεωργία Μαρτίνου εκτός από την ενασχόληση της με την πολιτική έχει εμπλοκή και σε οικογενειακές επιχειρηματικές δραστηριότητες του real estate στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα είναι μέλος και γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «LOY SYSTEM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» με έδρα την Γλυφάδα.
Στο ΔΣ της «LOY SYSTEM» εισήλθε τον Μάρτιο του 2009 μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της. Πριν την είσοδο της Βουλευτού στο ΔΣ της εταιρείας ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ ήταν ο ΒασίληςΚέρτσικωφ και ο Σαμ Φάις....
Η οικογένεια Κέρτσικωφ είναι γνωστή από την ναυτιλιακή εταιρεία ELETSON στην οποία είναι συνιδιοκτήτες μαζί με την οικογένεια Καρασταμάτη και την οικογένεια Χατζηελευθεριάδη. ΟΧατζηελευθεριάδης, εκτός από την σημαντική του δράση στην ναυτιλία, είναι γνωστός και ως ένας από τους ελάχιστους έλληνες με συμμετοχή στην περίφημη Λέσχη Bilderberg.
Ο Σαμ Φαις έχει μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα με συμμετοχή σε πολλές επιχειρήσεις και στο Χρηματιστήριο.
Λογικά η είσοδος της οικογένειας Μαρτίνου στο ΔΣ της «LOY SYSTEM» και η μεταφορά της έδρας της εταιρείας λίγες ημέρες μετά στην Γλυφάδα, σημαίνουν την αγορά της εταιρείας από την οικογένεια της Βουλευτού με ενδεχόμενη συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο και της ιδίας της Γεωργίας Μαρτίνου.
Η «LOY SYSTEM» είναι μια από τις πολύ μεγάλες εταιρείες ακινήτων στην Ελλάδα αφού κατέχει ακίνητα αξίας 15.000.000€, δηλαδή εμπορικής αξίας άνω των 20.000.000€. Έχει παράλληλα σημαντικές υποχρεώσεις σε ομολογιακά δάνεια ύψους 12.000.000€. Το μετοχικό της κεφάλαιο έως το 2009 ήταν μόλις 343.000€ ενώ ταυτόχρονα είχε στην κατοχή της τα ακίνητα των 15.000.000€. Το 2010 το μετοχικό κεφάλαιο αυξήθηκε σε 3.529.000€.

Είναι προφανές ότι ο φόρος για την μεταβίβαση των ακινήτων που θα πρέπει να κατέβαλε η Βουλευτής και η οικογένειά της (αν τελικά τους ανήκει η εταιρεία αυτή) θα πρέπει να ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, ενισχύοντας τα Δημόσια ταμεία ανάλογα. Ένα από τα καλά του ελληνικού εφοπλισμού. Αλήθεια, για να της βγάλουμε το καπέλο ΤΙ ποσό φόρου μεταβίβασης πλήρωσε;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive