Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΥ. Της Φούλης - Γκόλφως Κούρταλη. Υποψήφιας Βουλευτού ΛΑ.Ο.Σ. Α' Αθηνών


Τον τελευταίο καιρό,παρατηρούμε μία συντονισμένη προσπάθεια απο συγκεκριμένα κέντρα προκειμένου να πείσουν τον κόσμο σχετικά με την χαμένη ψήφο και τον φόβο μίας αριστερής διακυβέρνησης. Προσπαθούν να μας πείσουν αναφορικά με το τι θα μας συμβεί εάν δεν καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να γίνει κυβέρνηση,ενώ συντοχρόνως διενεργείται με κάθε μέσο κατατρομοκράτηση στους ψηφοφόρους των μικρότερων κομμάτων με το πρόσχημα ότι θα φταίνε αυτοί εάν η Νέα Δημοκρατία χάσει για μικρή διαφορά. Όλα αυτά λοιπόν συντελούν στην λεγόμενη προπαγάνδα της χαμένης ψήφου..
Θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όμως αυτό που περιμένουν κάποιοι;...
  - Θέλω να θυμίσω αναφορικά με τον κ. Σαμαρά ότι με την δική του υπογραφή αλλά και του κ. Κουβέλη το 1989 οι συμμορίτες ονομάστηκαν «Δημοκρατικός Στρατός» και απεφασίσθη να λαμβάνουν σύνταξη.
- Το 2006  δε,υπεγράφη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας νόμος (ΦΕΚ. Σελ.867-10/07/2006) σχετικά με την υποχρεωτική  εκμάθηση της Τουρκικής από τους μαθητές. 
    Βέβαια κάτι τέτοιο μπορεί να μην εφαρμόστηκε εώς τώρα,αλλά εδώ μιλάμε για την πρόθεση της τότε κυβέρνησης. 
 Και μια και αναφερόμαστε στο θέμα της εκπαίδευσης εδώ να τονίσω ότι μπορεί να κατηγορούμε την Ρεπούση για τις αθλιότητές της στα βιβλία της ιστορίας του Δημοτικού αλλά οφείλουμε και θα πρέπει να επισημάνουμε υπό ποίας κυβέρνησης και ποίας υπουργού παιδείας γράφτηκαν. 
Υπουργός παιδείας ήταν η Μαρριέτα Γιαννάκου.
   Να θυμηθούμε εδώ και την ιστορία με τις ταυτότητες,πριν ο νύν αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας γίνει αρχηγός της,βλέπαμε να τον αποθανατίζουν τα ΜΜΕ την στιγμή που υπογράφει όπως και πολύς κόσμος προκειμένου να επιστρέψει το θρήσκευμα στις ταυτότητες. 
   Εξάλλου αναφερόταν και στο πρόγραμμά του άλλωστε αν γινόταν πρωθυπουργός ενώ,τελικά ούτε ως προαιρετικό δεν πέρασε κάτι τέτοιο,μόλις πρόσφατα δε, εκεί που περιμέναμε τουλάχιστον να είναι κατά της ανέγερσης Τζαμιού,τελικά οι της Ν.Δ.,αποδειχθηκαν για μία ακόμη φορά,κατώτεροι των περιστάσεων.
  Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί ότι κάτω από την ηγεσία του κ. Σαμαρά ψήφισε η Νέα Δημοκρατία υπέρ της συνταγματικότητας του λαθρονομοσχεδίου,το οποίο ευτυχώς κρίθηκε από το ΣΤΕ ως αντισυνταγματικό.
    Όλο αυτό  θα πρέπει να συνδιαστεί και με το «ευχαριστώ τους μετανάστες» του Παυλόπουλου.
 Πόσο φαιδρό είναι λοιπόν να ακούμε από το στόμα τους για τον φόβο μιας αριστερής κυβέρνησης; 
Τι χειρότερο μπορεί λοιπόν να μας συμβεί,όταν είναι και η Νέα Δημοκρατία μια από τα ίδια; 
Καμία ψήφος μας λοιπόν δεν είναι ούτε και πηγαίνει χαμένη. 
Τουναντίον η ψήφος μας στο ΛΑ.Ο.Σ. είναι επιβεβλημένη,διότι είναι  η μοναδική φωνή που μπορεί να αντιταχθεί στα σχέδια των όποιων κέντρων που προσπαθούν καπηλευόμενοι τον πατριωτισμό αυτή τη στιγμή να πετάξουν στο περιθώριο αυτούς που πραγματικά αγαπούν το 'Έθνος , αυτούς που παρόλο το μικρό ποσοστό τους κατάφεραν όσα δε μπόρεσαν άλλοι τόσα χρόνια.    
   Αυτούς που έφεραν την πατριωτική φωνή στη Βουλή. Για όλους αυτούς τους λόγους δεν υπάρχει χαμένη ψήφος. 
 Μόνο πατριωτική ψήφος υπάρχει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive