Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών, την ημέρα που του ανατέθηκαν τα νέα του καθήκοντα παρουσίαζε ένα βιβλίο στο Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ. Αναρωτιόμαστε κανείς δεν είπε στον κ. Στουρνάρα ότι με βάση τα στοιχεία της Δικαιοσύνης το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ ανήκει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ; 
Κανείς δεν του είπε ότι ο Άκης έδωσε 1.500.000€ και συμμετέχει στο κεφάλαιο της ΙΑΝΟΣ ΑΕ, χρήματα από τα λεφτά του ελληνικού λαού;

Ή μήπως το ήξερε; Γιατί η δωρεάν διαφήμιση του βιβλιοπωλείου του Τσοχατζόπουλου, που εκτός των άλλων τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για σύσταση καρτέλ, ήταν σπουδαία.
ΤΙ Δήλωσε ο κ. Στουρνάρας κατά την παρουσίαση του βιβλίου στο βιβλιοπωλείο του Τσοχατζόπουλου ΙΑΝΟΣ:
"Έχουμε δυνατότητες να ξεφύγουμε από το πρόβλημα. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε δύσκολο ανηφορικό δρόμο όμως η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες", τόνισε ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου στο βιβλιοπωλείο "ΙΑΝΟΣ".
"Πρέπει να περάσουμε μέσα...
από ένα τείχος κατεστημένων νοοτροπιών που δε θέλουν να ακούσουν ότι η Ελλάδα έχει δυνατότητες. Θα το κατορθώσουμε όμως", πρόσθεσε. 
ΣΗΜ. ΠΩΣ θα το κατορθώσουμε φανταστικέ μας Υπουργέ με ΟΛΑ αυτά του συμβαίνουν στην χώρα μας και με ΣΕΝΑ να γίνεσαι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ Κλεφτών, ληστών, καταχραστών και ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ;
ΠΕΣ ΜΑΣ . ΠΩΣ ;;

3 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ, ένας σπουδαίος εκδοτικός οίκος και μιά αλυσσίδα υπέροχων βιβλιοπωλείων και αιθουσών σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων , ΑΜΙΓΩΣ βορειοελλαδικής καταγωγής και ιδιοκτησίας, σπιλώνεται με αόριστες και ανυπόστατες κατηγορίες. Πληροφορούμαι , ότι οι κύριοι μέτοχοι ( Καρατζάς και οικογένεια Δανιηλίδη ) , υπέβαλαν αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.
    Δρ Βλάσης Γωγούσης , Λ. Νίκης 55 Θεσσαλονίκη τηλ 2310/225842

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήνυση εναντίον ΑΚΗ γιατί δεν έδωσε πίσω το 150000 μύριο; Εναντίον του Στουρνάρα που διαφήμισε το βιβλιοπωλείο; Εναντίον τίνος τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλυτερα πριν κανουν αγωγη να διαβασουν τι εχει αναρτηθει στο διαδικτυο και να απαντησουν αν ειναι αληθεια η οχι γιατι δυο μηνες τωρα και δεν εχει πει κανεις τους αν ειναι αληθεια η ψεματα. Τα χαρτια παντως λενε αλλα.
    διαβαστε
    http://www.makthes.gr/news/politics/88762/

    http://www.bloko.gr/ellada/o-akhs-eixe-agorasei-metoxes-toy-bibliopwleioy-ianos.html

    http://zoornalistas.blogspot.gr/2012/05/blog-post_470.html

    http://fimotrro.blogspot.gr/2012/05/ne.html

    http://spirospero.gr/index.php/politiki/3988-apokalypsi-podi-kai-ston-iano-eixe-valei-o-akis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive